Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokko

a oto zdjecie mojego penisona

Polecane posty

Gość rokko

drogie kobiety chcecie ocenic moja spluwe?

Gość marija 28
chciałabym, ile masz lat?

Gość rokko
mam 26 i wlasnie koncze depilacje jader. niedlugo bedzie foteczka, tylko musicie mnie jakos podniecic

Gość rokko
lubie ksztalty kobiece i zmyslowe, biust c lub d, okragla pupe. jesli jest tu taka kobieta, niech tylko podniesie reke, a moj sprzet bedzie gotowy do fotografii portretowej :)

Gość rokko
nie, bo nie bede sie mogl podniecic. ale jesli sa jest tu jakas pani dysponujaca biustem C lub D... :)

Gość rokko
aby nieco podgrzac atmosfere - oto zdjecie mojego szwagra. no i co powiecie kobiety? teraz juz sie na pewno nie mozecie doczekac mojego! powiedzcie jakies swinstewko a na pewno zaraz bedzie fota

Gość rokko
Leche i Jarosławe talk to me dirty

Gość peniseczek hahahahaa
a teraz dawaj fote swojego, daj w zwisie jak jestes impotentem

Gość rokko
aha tylko uwazajcie bo mam lustrzanke i dobry obiektyw staloogniskowy wiec zdjecie bedzie bardzo szczegolowe i profesjonalne, takze moja kolubryna moze sie wydawac tak realna, ze kobiety wskoczycie na swoje monitory i je zniszczycie. prosze o zachowanie zimnej krwi

Gość rokko
nie mozna na Was liczyc, musialem redtube odpalic :/ no ale fotka jest :) jeszcze tylko photoshop (nie martwcie sie, tylko skadruje, zeby nie bylo widac niepotrzebnych rzeczy, i ustawie tonacje, bo oswietlenie kiepskie - nie chcialo mi sie calego studia i lamp angazowac) czuje ze dzisiaj sie przelamie, pracuje jako fotograf i fotografuje nagie panie, robie im akty a one sie do mnie zawsze wdziecza... mam nadzieje ze w koncu jak one beda nagie to ustawie samowyzwalacz i uderze na plan -zrobie to, co kazdy facet powinien zrobic widzac naga ponetna, wyzwolona kobiete

Gość rokko
nosz kurna nie zasmiecaj mi watku o moim penisie :/

Gość rokko
sluchajcie po powyzszym poscie zastanawiam sie, czy tacy ludzie zasluguja, aby zobaczyc mojego kalasznikowa... :/ mysle nad selekcja wybranek, ktore beda mogly zobaczyc moj sprzet. w tym moglybyscie np. podac mi swoje namiary na n-k, a ja w wiadomosci po zweryfikowaniu, ze jestes fajna kobieta, wyslalbym Ci linka do mojego zdjecia czy przesadzam i lepiej wkleic tu? bo juz gotowe, wyszlo spoko :)

Gość rokko
chodzi oczywiscie o post nad lechem ;) rzeczywiscie, to bylo niezle swintuszenie :P

Gość rokko
aha i pytanie natury techniczno-artystycznej. wolicie czarnobiale, taki meski akt anatomiczny, sprawiajacy wrazenie nieco bardziej wyszukanego, czy normalne kolorki, zeby zobaczyc go "w praniu"? a moze najpierw cz/b, a potem kolor dla porownania?

Gość marija 28
coś czuję ze to jakis 13 latek, zwykła lipa

Gość rokko
rtg nie mam :( myslalem, ze normalne fotki wystarcza, ale Wy k... zawsze musicie szukac dziury w calym :/

Gość pamela anderson
hejka kochany pokaż swój sprzęt jestem bardzo ciekawa na zachętę przesyłam 2 wielkie buziaczki

Gość rokko
o kurna pamela Ty wiesz jak faceta skokietowac :) uczcie sie pozostale kobiety! mala zmiana planow - fotka bedzie o 17:30, bo do tego czasu jestem zajety i nie mam czasu wrzucic. caluje raczki pieknych pan :*

Gość pamela anderson
tak późno do tego czasu już zniknę :( może jednak dla pamelci wklepiesz je szybciej całus leci na szybszą pracę mmmmmmmm

Gość rokko
cholera pamelciu bardzo bym chcial :( naprawde tym calusem mnie zniewolilas. podaj swoj mail - wysle fote o 17:30 drogie Panie, na rzeczy naprawde wartosciowe trzeba troszke poczekac. delektujcie sie tym podniecajacym oczekiwaniem na widok mojego. do 17:30 dacie rade, a potem coz - musicie cos miec pod reka albo wypoczete paluszki...

Gość rokko
dodam jeszcze moje drogie, przesympatyczne i przesliczne Panie, ze jestem wolny i mieszkam w trojmiescie. wzrost 195 cm, czy ma jakies odniesienie to dlugosci penisa - o tym przekonacie sie juz za nieco ponad godzine :*

Gość rokko słonko masz jeszcze
5 minut