Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokko

a oto zdjecie mojego penisona

Polecane posty

Gość rokko
rozumiem moje Wy kochane, ze nie mozecie sie doczekac, ale wg mojego zegarka kurtyna pojdzie w gore dokladnie za godzine i 2 minutki :) poczekajcie a nie pozalujecie :*

Gość rokko słonko twoj czas minal
czyzbys nie mial sie czym pochwalic?

Gość rokko
no kobietki czas szybko lecie, jeszcze tylko 51 minut i zobaczycie, czy chcialybyscie sie na niego wspiac niczym kmicic na kolubryne

Gość
Suka się napaliła, a tam menelgame wyskoczy :o

Gość rokko
suczko moglbym, ale mojego penisa zobacza tylko najwierniejsze suczki. no sorry malenka, ale nie kazda moze go zobaczyc i tak juz bedzie. ale za Twe zaslugi moge Ci podrzucic jedna fotke ekstra na maila

Gość rokko
aby umilic sobie czas oczekiwania, proponuje posluchac jazzu

Gość pamela anderson
ja też jeszcze czekam ale potem dostanę opierdol od pewnego pana ale cóż może warto

Gość rokko
suczko jestes najwierniejsza i dlatego oprocz zdjecia tu na forum dostaniesz specjalne dodatkowe zdjecie do ramki na maila. o 17:30 szybko ten czas leci jeszcze tylko 37 minut do osoby wyzej - zamiast chuj pisanego z bledem, mozna napisac ladnie penis

Gość pamela anderson
jeszcze 35 minut całuski lecą do twojego peniska niech daje się ładnie sfotografować

Gość rokko
suczko ukochana, caluje raczki i jako bonus delikatnie szyjke. moje Drogie Panie, w tej chwili ucichne na pol godziny, aby rozpalic Was do bialego. trwajcie w tej goraczce, aby o 17:30 przezyc dzisiejsze katharsis. jestem pewien, ze nie mozecie sie doczekac tak bardzo, jak ja usciski i wielki buziol w policzek dla kazdej z Was, jestescie naprawde wspaniale, kocham zyc dla takich kobiet!

Gość wypierdaIaj lajzo

Gość nie warto bylo czekac

Gość pozłacana_
Ale Wy głupie jesteście. Czego się spodziewałyście?

Gość rokko
spokojnie, to mnie byl moj penison tylko jakis podszyw :) niestety bedzie obsuw bo tramwaj mi sie spoznil :/ dajcie mi 15 minut, musze ferverx wypic

Gość rokko
wiesz suka ja tez troche w Ciebie zwatpilem. myslalem ze kto jak kto ale Ty bezblednie rozpoznasz podszywy pode mnie :/ a Ty sie dalas tak zrobic no nie wiem... myslisz ze dalbym zdjecie takiej paly? no prosze Cie :/ oj mam teraz niesmak i nie wiem co dalej

Gość rokko
acha i w ogole zdecydowalem ze to zdjecie do ktorego linka zaraz wkleje jest tylko dla Pan z trojmiasta! inne Panie prosze nie ogladac