Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokko

a oto zdjecie mojego penisona

Polecane posty

Gość rokko
zaznaczam, ze kandydatka musi spelniac szereg wymagan. Jakich, to zdradze niedlugo.

Gość rokko
nie no niezla beka myslalem ze temat umarl, a tu podszywy daja rade :) sluchajcie - nieszczesliwy ciag zdarzen sprawil, ze az do tej pory nie moglem siasc przed komputerem :/ na pewno wiele fanek zawiodlem i wiele kobiet nie wierzy juz, ze ujrzy mojego bena - wpadla ekipa remontowa i mialem dzis kongo w domu :) z drugiej strony wierze, iz najwierniejsze fanki - czyli te, ktore najbardziej zasluguja, aby pocieszyc swoj wzrok i pofantazjowac na widok mojego penisa, wytrwaja - zostanie im to sowicie wynagrodzone. dzis juz padam, ale jutro rano planuje niespodzianke ;) tak wiec milych snow i do ZOBACZENIA rano. buziaki moje ukochane Panie

Gość rokko
ok wiem troche przeginam, ale powaznie - dzis rano musialem zaplacic mandat za parkowanie w niedozwolonym miejscu i nie zdazylem przed wyjsciem do pracy wstawic fotki. z reka na sercu i z pelna powaga zapewniam, ze zdjecie bedzie dzisiaj - niestety dopiero poznym wieczorem. moje Drogie Panie, Wasza cierpliwosc zostanie sowicie nagrodzona

Gość rokko
no widze ze emocje daja o sobie znac i co niektorym idiotom/tkom puszczaja nerwy - bardzo dobrze, nikt wam nie karze sledzic tego topicu i czekac na zdjecie. niezmiernie mnie cieszy, ze wkurzylem palanta(tke) powyzej :)

Gość rokko
zepnij sie jeszcze bardziej, niech ci peknie ta zylka, no juz :)

Gość rokko
haha piekny popis prozy grafomanskiej w wykonaniu podszywa :) nieco inne zakonczenie i bylbym ukontentowany :)

Gość rokko
hehe to oni beda musieli sobie ulzyc gdy dzis wieczorem zobacza moja knage :)

Gość rokko
byc moze predzej zobacza tatowy teleskop, owszem, ale dzis wieczorem zobacza tez moja lufe

Gość rokko
to wyzej to kolejny podszyw. to nie jest moja palka. moja bedzie wieczorem i zagraja na niej fanfary piekne dziewczeta

Gość rokko
napisze to, co juz napisalem nie raz - nie dla kazdej, i jesli komus nie pasuje czekanie do dzisiejszego wieczora to droga wolna. wszystkie linki ktore sie pojawia przed, jak szacuje, 20, to podszyw Drogie Panie. fotki mam gotowe dwie - jedna czarno-biala druga kolorowa - czyli dla kazdej cierpliwej cos dobrego :)

Gość rokko
oceniajcie moja palke!

Gość rokko
chyba, ze wolicie zebym zgolil na zero. Chcecie na zero?

Gość rokko
to jak? Szybko decydujcie sie.

Gość rokko
nie zwracajcie uwagi na podszywy. zdjecia sa od wczoraj gotowe i zobaczycie je dzis wieczorem :)

Gość rokko
wygolonego na zero moge wyslac tylko na emaila. Jest to rzecz zbyt intymna by sie z tym obnosic.

Gość rokko
no dobra, będzie jak u Hitchcocka. :)... Przed wieczornymi zdjęciami krótki filmik jak sie zabawiam :).. http://www.1man1jar.com/ Opisujcie czy Was podnieca, kochane kobiety :)

Gość rokko
kiepsko kiepsko podwszywy :) zadna inteligentna kobieta nie nabierze sie na wasze linki :) a tepe strzaly ktore sie nabiora nie powinny ogladac takiego sprzetu, jak ujawni sie wieczorem

Gość ciekawska_Zosia_x_x
ja odwiedze wieczorem ten topic i zobacze... mam nadzieje ze dotrzymasz slowa :) tym razem :)

Gość szalona_Jolcia
ale jak tym razem nie wkleisz to kurwa nie wiem co Ci zrobie!!!

Gość rokko
musze dzis olac silownie - grypa mnie bierze :( a wiec fotka nie bedzie tak pozno, jak myslalem, ze bedzie. podejrzewam, ze ok 18 milo sie zaskoczycie Drogie Panie

Gość rokko
niestety drogie panie, dzisiaj nici ze zdjecia. Pojawily sie jakies ropniaki i wstyd zdjecie zamieszczac :(

Gość ach...........
no no....

Gość rokko
troche w sumie barwa wyszla nienaturalna - przekombinowalem z tonacja, no coz. poza tym widze, ze chyba zadna z Pan sledzacych watek nie byla na tyle cierpliwa, aby doczekac :) ach te Damy :)

Gość rokko
suka napalona i pamela anderson - zgodnie z obietnica jestem gotow wyslac dodatkowa fotke na maila, ale musicie mi podac adresy. zobaczycie wiecej niz pozostale kobiety jesli chcecie

Gość rokko
TOWARZYSTWO HASZYSZU I SKUNA no niestety nie moglas go widziec bo na neta wrzucilem go dopiero dzis i jest to moj penis. pierwszy raz wrzucilem fotke mojego penisa na neta