Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

męski śluz

Polecane posty

czesc wiem ze pewnie jest pare podobnych tematow ale nie znalazłam odpowiedzi dla siebie dlatego zakladam nowy temat. roznie mowia na temat tego czy w śluzie meskim sa plemniki i czy mozliwe jest zajscie w ciąze poprzez taki śluz. bardzo prosze o pozytywne odpowiedzi tych ktorzy wiedza cos na ten temat

czyli nie jest prawda to ze te plemniki sa upośledzone i nie zdolne do zapłodnienia bo sa wytwarzane w prostacie?

upośledzone ?? sa to normalne plemniki:):) zdolne do zaplodnienia tylko ze sa w małej ilości rzecz jasna :):) ale do zaplodnienia moze dojsc jak najbardziej

Gość a ja czytałam ze
te plemniki są uposledzone i niezdolne do zapłodnienia hm....

no ja tez wlasnie tak słyszałam i juz sama nie wiem co mam o tym myslec sa dwie wersje tylko nie wiadomo ktora prawdziwa ehhh ...

Gość buuuuuuuuhhhhhhhhhaaaaaahhha
same jesteście upośledzone, szkoda tylko że nie niezdolne do zapłodnienia he he w preejakulacie jak najbardziej są plemniki, zdrowe, ruchliwe i was pozapładniają

ten temat zalozylam wlasnie dlatego zeby odezwał sie taki debil/ka i wysmiał to co napisałam ;/ zal mi cie forum jest po to zeby pytac a jak ci sie cos nie podoba to juz jest twoj problem nikt ci nie kazywał tutaj wchodzic i wypowiadac sie peace ;/;/;/