Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeniewiemm

jak mnie wkurzają ci faceci, co muszą zamieszkać z

Polecane posty

Gość kurczeniewiemm

dziewczyna żeby ją sprawdzić W życiu z takim nie będę jak tylko wspomni o czymś takim, wypróbujemy się, niech sobie wyprobuje pralke czy działa ale nie mnie

a co, wolisz brać z męża kota w worku? to idealny układ. przed ślubem trzeba się 30 razy rozstać i wrócić by mieć pewność że to właśnie ta odpowiednia osoba. śluby pod wpływem zauroczenia , na szybko, to dopiero głupota.

Gość GIGI232325
ja mieszkania razem nie traktuje jak sprawdzanie sie tylko jako wstęp do ewnetualnego przyszlego życia. Naprawde uważam że to dobry pomysł

Gość kurczeniewiemm
wiesz z tym sprawdzaniem to chyba jak w pracy, jak szef patrzy to się staramy, wiec takie mieszkanie przed slubem to jedena wielka głupota, ale każdy robi jak uważa, jak się z kimś spotykasz to chyba w worku nie chodzi i nie wychodzi z niego tylko jak z nim zamieszkasz, ale jak już mówiłam każdy ma swoje zdanie

Gość GIGI232325
Wcale tak nie jest że robi sie wszystko pokazowo:) ja sie czuje normalnie jak u siebie w domu. Pewnie że każdy może miec swoje zdanie, ale często na randkach czy podczas tygodnia spędzonego razem jest wlaśnie jak w pracy-wszystko na pokaz

Jak mnie wkurzają kobiety, które kupują pralkę bez sprawdzenia czy działa. Ach, zapomniałem... Od sprawdzenia czy pralka działa w momencie zakupy są przecież faceci :p Podaj adres, żeby każdy kandydat-akwizytor mógł Ci wcisnąć każdy szajs na swój temat. Tylko wiesz - reklamacji nie uwzględnia się. Wiedziałaś co bierzesz, bo pan tak ładnie i przekonująco mówił o towarze.

Gość to ja go sprawdzam
nie on mnie

Gość kurczeniewiemm
no nic, w każdym razie w tego co widzę albo mieszkanie razem szybko się kończy albo częściej statystycznie chłopak odchodzi od dziewczyny i dziękuje za fajne mieszkanie ale teraz idzie szukac żony :) no cóż dla mnie jeśli ktoś nie chce mieszkać przed ślubem choćby ze względów religijnych a ta druga osoba która mówi tej pierwszej prawie codziennie że ją kocha, ale nie jest w stanie dla niej tego zrobić jest tchórzem i chyba nikim więcej :)

Gość ja się z tobą zgadzam
z człowiekiem różne rzeczy mogą sie dziać w czasie życia i nie koniecznie da sie top przewidziec i sprawdzić przed ślubem. Z tym trzeba się po prostu uporać. Osoby które nie potrafią się z problemami uporać przed ślubem to po slubie tez moga miec problemy i będą szukac łatwiejszej drogi.

Gość to ja go sprawdzam
a ona nadal chce się ze mną ożenić :P