Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

poczatkujaca z kart klasycznych powroze

Polecane posty

Gość jkhgjfhjkhkjgf
Czy on się do mnie jutro odezwie? Magda Dave

martynkaa200919999 Marta i marcin.Jak uloza sie nam sprawy uczuciowe i finasowe? Prosze o wrozbe.Dziekuje. wg rozkladu miedzy wami to taki zastoj wyszedl , miedzy wami sa inen wazniejsze problemy , moze troche sie oddaliscie sie od siebie ? kolo twojego partnera wychodzi ze ta osoba ceni sobie dobre zycie i wygodne natomiast byla u niego strata pieniedzy, jest to osoba serdeczna i majaca uczucia do ciebie ,ale czasami taka zamknieta nie do rozmow. tu wychodzi wyjazd ale jeszcze nie wiadomo czy dojdzie do niego mozliwe ze sie nie odbedzie kolo ciebie w pracy wychodza dobre karty ::) tylko uwazaj na swoje otoczenie , sa falszywe osoby oraz klotnie moze ktos mlody jakas mloda dziewczyna ? pozdrawiam :)

Gość shariiii
kochana znajdziesz dla mnie chwilke na rozłozenie? nie wiem co robic/ czy zostawać w obenej firmie, zakładac swoja czy wyjechać za granice? bede ci wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki anna, 16.02.1986

Gość lilliffe
Barbara i Basim - czy on mnie kocha?

Gość ksiezniczka wlasnej bajki
wiem ze jest duza kolejka a ja juz mialam swoja wrozbe:( ale jeszcze gdybys znalazla chwilke to prosze o odpowiedz: Monika Mateusz: czy Mateusz bedzie dobrym męzem?? i czy bede pracowala w swoim zawodzie?? prosze jeszcze o ta mala wrozbe bardzo dziekuje!!!

Gość martynkaa200919999
Dziekuje za wrozbe.Jestes nie samowita.Wszystko prawda o naszym zwiazku.

Gość ****ANNA****
Dostanę podwyżkę?

Gość barbarrrrrraaaaa
Monika 08111976 Tomek 09071968 czy kiedykolwiek sie spotkamy? czy moze cos z tego byc? jak z moimi fanansami?

Gość nynuk
Justyna, czy mam zrezygnować z dotychczasowej pracy?

Magda i Łukasz Czy bedziemy zawsze ze sobą? Bardzo dziękuję wg ukladu miedzy wami wychodzi ze on darzy cie uczuciem , tylko tu gra osamotnienie wielka role oraz klotnie ,spory :( obydwoje poblokowaliscie sie miedzy soba , nie rozmawiacie , nie podejmujecie nic tak naprawde , badz przyjdzie taki czas wiesz sama zarwno ty jak on bedzecie myslec nad rozstaniem :( aleeee.... tu wejda zmiany pokanacie wszystkie zle dni :) wyszka karta trwalego zwiazku :) bardzo trwalego zwiazku :) tu wychodzi ze te czarne chmury i zle dni was wzomcnia i bedziecie ku siebie jeszcze bardziej , i wtedy ta milosc sie napelni :) pozdrawiam :)

kochani ja tylko raz odpowiadam na zadane pytania dajcie szanse innym , teraz mam czas dla tych 10 osob :) ja tu czesto jestem na kafeteri :) bede i kolejny raz :)

Gość ksiezniczka wlasnej bajki
klenofyna----> dobrze bede pilnowala kafe czy sie pojawisz:) zastanowie sie nad konkretnym pytaniem zebys miala latwiejsza prace ze mna:) nie zlosc sie, wyszlo wszystko dobrze dlatego bardzo zalezalo mi na kolejnej wrozbie:) bardzo dziekuje i pozdrawiam i zycze milej pracy:)

[zgłoś do usunięcia] pauuulina paulina 1988 i tomasz 1978 czy on jest mi przeznaczony? na to pytanie a raczej w kartach rzadko wychodzi :) postawilam na was karty on wychodzi raczej na jasnowlosego tu milosc nie wyszla , ta wielka milosc i plomienie , miedzy wami relacje dobre ale bez milosci , chyba moze hmm... jako dobrzy przyjaciele ? w kazdym badz razie dobre relacje ale tu wyszla nieszczerosc :( , mozliwe ze bedzie oklamywal :( tu miedzy wami to taka chwiejnosc , kolo ciebie tez rozdroze wychodzi ... wiec nie potrafie ci odpowiedziec konkretnie :(

ksiezniczka wlasnej bajki klenofyna----> dobrze bede pilnowala kafe czy sie pojawisz zastanowie sie nad konkretnym pytaniem zebys miala latwiejsza prace ze mna nie zlosc sie, wyszlo wszystko dobrze dlatego bardzo zalezalo mi na kolejnej wrozbie bardzo dziekuje i pozdrawiam i zycze milej pracy rozumiem cie :) i nie zloszcze sie nie mam na co :) pozdrawiam

Gość
Klenofyna- proszę, powróż mi, już w kilku Twoich tematach Cię o to prosiłam. Mam nadzieję, że w końcu się doczekam 🌼 Mam na imie Daria

klenofyna [zgłoś do usunięcia] pauuulina paulina 1988 i tomasz 1978 czy on jest mi przeznaczony? na to pytanie a raczej w kartach rzadko wychodzi postawilam na was karty on wychodzi raczej na jasnowlosego tu milosc nie wyszla , ta wielka milosc i plomienie , miedzy wami relacje dobre ale bez milosci , chyba moze hmm... jako dobrzy przyjaciele ? w kazdym badz razie dobre relacje ale tu wyszla nieszczerosc , mozliwe ze bedzie oklamywal tu miedzy wami to taka chwiejnosc , kolo ciebie tez rozdroze wychodzi ... wiec nie potrafie ci odpowiedziec konkretnie ps jesli nie jest jasnowlosym to moze oznaczac ze miedzy wami beda tylko relacje takie sexualalne :) przepraszam za poprawe i pozdrawiam

Gość lilliffe
mam nadzieje ze sie "zalapalam" , dziekuje

Jagna z bagna Agnieszka, samotna, po trzydziestce. Chciałabym wiedzieć czy kiedyś się znajdzie taki co mnie pokocha i ja go pokocham? Agnieszko kolo ciebie i w ukladzie wyszlo ze z jakas kobieta mialas duze nieporozumeinia ale zostaly one zalagodzone :) moze to byc matka bac ktos inny w domu wiesz wychodzi mi ze hmmm... taka nerwowa sytuacja ktora byla badz jest , troche to wplywa/wplywalo ne korzystnie na twoj stan psychiczny( to nie ozn nic zlego ) :) poprostu zamartwienia oraz wszystko sobie bardzo do siebie bralas :) w pieniadzach wychodzi ze jest bardzo dobrze , chyba kobieta niezalezna z ciebie ? pieniadze sa ok :) kolo ciebie wyszlo 2 panow , ty chyba jasnowlosa badz szatynka jestes ? bo mi wyszedl jeden pan kolo niego wyszlo ze raczej dluzej go znasz albo osoba o jasnych wlosach badz laczyly cie z nim zwykle stosunki sexualne (przepraszam ze tak pisze bezposrednio) ale 2 pan wychodzi miedzy otoczenie , mozliwe ze gdzies pojdziesz pojedziesz miedzy ludzmi i tam go poznasz :) wiec widze 2 panow , ten 2 pan to taki nieoczekiwany promyk slonca dla ciebie pozdrawiam :)

Gość yyyyyyyyyyyyyy
czemu mnie pominęłaś?

shariiii anna 16.02.1986 jak się potoczy moja kariera zawodowa to pytanie jest ogolne zadane wiec ogolna odpowiedz kariera zawodowa potoczy ci sie dobrze :) moze wspolnego bedzie miala cos z wyjazdami `? bioro podrozy itd badz wyjazdy karty sa pomyslne :) pozdrawiam

Gość Dorotaaaa
1.09.70 co bedzie u mnie z praca??? kiedy w koncu bede choc troche niezalezna??? chce tylko to wiedziec, nie mow mi nic innego, bo nie chce slyszec zlych rzeczy.....

yyyyyyyyyyyyyy milena czy nasze drogi jeszcze sie zejdą, tęsknię za nim a on? czuje jeszcze coś do mnie nie ma zadnych danych wiec anuluje :)

Gość yyyyyyyyyyyyyy
"pytanie dotyczące partnera również jego daty są nie potrzebne" nie mam więcej pytań

KLENOFYNA BARDZO PROSZE PAULINA 1988 TOMASZ 1978 CZY ON JEST MI PRZEZNACZONY? (OSTATNIO BARDZO SIĘ KŁÓCIMY) hmm u ciebie w rozkladzie wyszlo mi 2 panow wiec nie jestem pewna ktory to ktory faktycznie prz y jednym wychodza nie zbyt dobre karty wiele klotni nie porozumien ,ale tu wyszla zdrada :( karty zdrady mam w ukladzie :( i sie dowiedzialas o tym i dlatego jest jak jest mysle ze to chodzi o terazniejszego partnera :( mi tu ujawnia sie inny mezczyzna i zwiazek z nim , szczesliwy zwiazek ale on nie bedzie nalezal do tych co tak szybko sie zareczaja ale dobry szczesliwy ziwazek z nim w kartach wyszla zamiana ziwazku wiec nie wiem czy ten partner okaze sie " tym docelowym " +pozdrawiam :)

yyyyyyyyyyyyyy "pytanie dotyczące partnera również jego daty są nie potrzebne" nie mam więcej pytań chodzilo ze imie jest rowniez potrzebne , daty czyli daty urodzenia nie sami potrzebne moglas zobaczyc ze wszyscy pisali imiona :) pozdrawiam

Gość Jagna z bagna
Dziękuję za wróżbę, widzę że dobra z ciebie wróżka, wszystko się zgadza, czekam tylko na ten promyk słońca:-) Pozdrawiam

Gość Anka i Paweł
dlaczego nas pominełaś??

Gość inni pisali również daty
co mnie zresztą inni obchodzą