Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka robiaca magistra

Stypendium naukowe i odwolanie sie!

Polecane posty

Zostalo przyznane mi stypendium naukowe. I sytuacja wyglada tak: Sa widelki do 4,67- II stopien od 4,69 - III stopien Ja mam srednia 4,67. Wiec zostal przyznany mi II stopien. Sredniej 4,68 nie ma, a od 4,69 jest juz III stopien. I czy warto pisac jakies odwolanie i czy w ogole myslicie ze bylaby szansa, abym dostala III stopien stypendium?? Mial ktos kiedy sytuacje? Myslicie zeby bawic sie w odwolania itp, czy nie ma szans?? :)

Gość nie chce mi sie tlumaczyc
powiem wiec krotko: NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS :)

kurcze, a jeszcze mialam nadzieje,ze jakis pisemko, odwolanie, a tu lipa:( a to az roznica stowki,a ona piechota nie chodzi i bardzo by sie przydala:( kuuurde pozbawiliscie mnie nadziei ;)

Gość nie chce mi sie tlumaczyc
tak to juz jest ;) Jeden ma szczescie, bo ledwo co wskoczyl na wyzszy prog, a temu drugiemu braknie 1 setna ;) Moglas wczesniej kmbinowac i uprosic u ktoregos prowadzacego o pol ceny wiecej ;) A w ogole to teraz stype masz naliczana dopiero? Ale chyba za semestr letni? To i tak sie pozno obudzilas ;)

Gość a co ja mam powiedziec
zabraklo mi 0,03 zeby zalapac sie na ta najnizasza stawke,gdyby duzo brakowalo,to mniejszy zal...a kiedy sie bylo tak blisko...:O

u nas stypa jest za caly poprzedni rok i zawsze naliczaja ja w pazdzierniku, bo co roku sa inne widelki, inne zasady i w ogole szkoda gadac;/ i kazdy kierunek tez ma inne widelki gdyby bylo wiadomo z gory jakie sa widelki,to bym wtedy prosila niejednego wykladowece o podwyzszenie oceny badz zaliczala na wyzsza, a tk czlowiek nie wie za jaka srednia bedzie stypa i zyje w niewiedzy:( to juz w ogole jest szkoda wielka, jak Tobie zabraklo 0,03 do najnizszego progu:( no ale coz, w takim razie trzeba sie cieszyc z tego co jest,chociaz to jest wielki bol :(:(