zakochana24 0 Napisano Październik 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma szans na jakiekolwiek Napisano Październik 26, 2009 oznaki ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochana24 0 Napisano Październik 26, 2009 dziekuje za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanta paura Napisano Październik 27, 2009 ja czytalam ze moga byc-ze można odczuwac ból piersi i brzucha i ze moze sie pojawic plamienie implatacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomniałam torebki Napisano Październik 27, 2009 Tydzień po zapłodnieniu nie ma żadnych objawów. Mają je tylko te, które nie są w ciąży;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam objawy już Napisano Październik 27, 2009 3 tygodnie Przed zapłodnieniem:D:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajajajaja Napisano Październik 27, 2009 a ile takie plamienie trwa?? Moze trwac nawet tydzien?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanta paura Napisano Październik 27, 2009 nie wiem bo w ciazy nigdy nie bylam-zobacz w wyzukiwarce plamienie implatacyjne to bedziesz wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach