Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysiejący mózg

Kobieta jest młoda maksymalnie do 22 lat

Polecane posty

Gość łysiejący mózg

później skóra jej się robi coraz bardziej zwiędła, ziemista, bez blasku i nieświeża, tworzą się zmarszczki, zęby jej się psują i cuchnie jej z ust, grubnie, tworzą jej się ohydne rozstępy na brzuchu, udach, tyłku i biuście, biust robi sie obwisły, sylwetka traci smukłość, kości się wykrzywiają, włosy sa coraz rzadsze, siwieje, tylko włosny na nogach rosna jej nadal bujnie, pojawia sie tez zarost na twarzy w postaci mchu, wzrok sie psuje...:o

Gość everything flows
an nothing you can do about it :D

Gość zdolowalam sie
:(:(:(:(:( mam 25 ...

Gość ja mam 24 czas iść
na emeryturę :(

Gość co za bzdury
Mam 27 lat a nadal prosza mnie o dowod gdy chce kupic alkohol. Ktos mial dzis chyba zly dzien ;)

Gość 25 to już stara dupa z ciebie

Gość znasz to z autopsji

Gość była tu raz taka jedna
która się chwaliła jak młodo wygląda, wstawiła fotę i pożal sie panie Boże :D

Gość to młodą kobietą jest się
4 lata tylko? Wcześniej jest się nastolatką, a po 22 roku życia starą babcią?

Gość co za bzdury
Ja sie nie chwale, ale opisuje reakcje ludzi na moj wyglad. Nikt nie wiezy ze mam nawet 20 lat. Kiedys mnie to draznilo ale teraz jest to nawet mile :) Mysle ze staro jak na swoj wiek wygladaja dziewczyny po godzinach spedzonych w solarium i na sloncu. Skora wiotczeje i robia sie wtedy zmarszczki, ale nie dotyczy to tylko dziewczyn bo faceci tez tak maja. Poza tym dieta no i geny...

do autora>>>>>>> no to juz widze ze sie opisalas/es , jedyne co moge powiedziec przykro mi z twojego powodu

Gość nie bulwersujcie się tak
starośc rzecz naturalna, najbardziej żałosne sa te które nie potrafia tego zaakaceptowac i wciąż się uważają za mlode patrzvcie na zwiędłą Angelinę http://www.temptalia.com/images/spring09/oscars09_jolie.jpg nawet najlepsi graficy od photoshopu, najlepsi makijazyści i najlepsze kosmetyki już jej nie pomogą STRAOŚĆ

no ale angelina nie jest powyzej 22 lat jak to autor okreslil tylko ma duuzo wiecej wiec jest jakas wieksza starosc i mniejsza?:( bo nie ma co porownywac 20paro letniej dziewczyny jako stareej wg autora i Angeliny ktora ma x lat ale nie 20cia na pewno z reszta do 30tki kobiety to jeszcze siksy

Gość co za bzdury
Zapomniales dodac ze Angelina jest kobieta sporo po trzydziestce i po 2-ch porodach. Przy jej intensywnym zyciu nie powinno byc dziwne ze schudla w wyniku czego twarz jej sie nieco sciagnela. Pokaz mi faceta w jej wieku i z podobnym bagazem doswiadczen, ktory wygladalby tak mlodo jak ona? Kazda 20 latka chcialaby wygladac tak jak ona. Moze autor nie zauwazyl ale wiek u panow jest niejednokrotnie bardziej rozpoznawalny.

Gość myślę Quicksand
że ty już też jesteś zwiędła