Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana w n im

PomoCY tu chodzi o serce!!!

Polecane posty

Gość zaczarowana w n im

mam takie pytanie szczere i proszeo sensowne przemyslane odpowiedzi.....moj kolega-przyjaciel....Gdy rozmaiwamy zawsze jest pomocny służy rada a ostatnio mi powiedzial ze ma nadzieje ze za kilka lat jak bedziemy stazy to napewno bedziemy razem spedzac czas i on ma nadieje ze o tej porze to bedziemy sie razem grzac w cieplych krajach a nie myslec o pracy itd. Gdy mu napisałam ze rozumiem ze razem ....to on mi napsial ze tak ;).....tak sie cały czas zastanawiam czy on do mnir czuje jakas miete bo ja do niego coraz bardziej TAK!!!!!!! ale oboje otwarcie o tym ani razu nie gadalismy. Jak sadzicie ?

Oj dziewczyno :) co do tych krajów to mu przekaż odemnie że za duzo śni bo sny ma piękne :D:D A co do tego sedna to tak coś do ciebie czuje. Głęboka przyjaźń w 70% zamienia sie w związek (uwierz wiem cos o tym sam tak miałem). Zrób ten pierwszy krok bo ten cymbał pewnie se myśli jak zwrócić na siebie uwagę :) Jak nie wyjdzie no to nadal możecie być blisko :)

Gość zaczarowana w nim
KOzi 93 DOBRE!!! tylko jak ja mu daje znac mowie tak w nie dosłony sposób to on albo udaje ze nis słyszy albo sie nie odzywa a potem sam zuci takim tekstem ze ja juz wtedynie wiem co mam myslec? Boje sie mu to powiedziec nie wiem jakich słow uzyc

Gość zaczarowana w nim
ale my juz niemamy po 19 lat zeby on nadal sie stresowal znamy sie od kilkudobrych LAT ;) no i co nadal taki nie smiały