Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszkaaaaa

boje sie bardzo

Polecane posty

Gość nataszkaaaaa

nie weim jak to nazwac ale boje sie pytac i składac cv do sklepow.... nie jestem taka odwazna jak inni ludzie co pojda do własiciela i zapytaja sie czy pan/pani nie potrzebujecie kogos do pracy? poprostu boje sie , odczuwam taki lęk. chce pracowac ale sie BOje .... nawet juz rodzice sie wkurzaja, że nie mam pracy ale Oni nie wiedza i nie domyslaja sie , ze ja nie daje do sklepow Cv BO SIE KURCZE BOJE I CHYBA WSTYDZE. TO CHYBA NIE JEST NORMALNE.

Gość Edward z Krakowa 30
nie boj sie, co cie obchodzi pracodawca, sraj na to. Pomysl,ze za wypłatę kupisz cukierki, waciki, krem pod oczy, wypijesz piwo, pojdziesz do kina, poznasz faceta, co bedzie cie prztulał, co cie obchodzi pracodawca? mysl o sobie! twoj przyszly pracodwca tez mysli o sobie

Gość nataszkaaaaa
wiesz co jest najgorsze dla mnie i zawsze mi bije serce jak oszalałe: podejsc i zapytac sie prcaodwacy lub nawet pracownic czy nie potrzebuja kogos do pracy. nie weim czemu ale zdaje mi sie ze ona bede sie smialy ze mnie...

Gość what a pure morning
jesli chodzi akurat o sklepy odziezowe,to mozesz skladac aplikacje droga internetowa

Gość nataszkaaaa
a jesli chodzi sklep spozywczy?? nie kazde sklepy cche zeby wyslac im cv poczta