Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie dziewczynka9898

Jak sie upiększyć w tydzień?

Polecane posty

Nie chodzi mi o nic konkretnego.W sobotę mam ważną imprezę i chcę wyglądać lepiej niz kiedykolwiek.Nie mam pryszczy,nie potrzebuje schudnąć,a przynajmniej wiem,że nie da sie w tydzień :P oczekuję rady np co zrobić,żeby mieć wtedy idealne głądką,nawilżoną skórę,promienną cerę itp

Gość hhkkkk
Zrób najpierw porządny peeling ciała i twarzy. Twarz dzień 2 przed imprezą (im wrazliwsza skóra tym dłuższy okres przed imprezą), potem jakas maska nawilżająca. Ciało nawet co 2-3 dni. Jedz bardzo zdrowo - warzywa i owoce - zero fast food, dużo wody. No i wymyśl sobie coś fajnego do ubrania na imprezę, fajne dodatki, żebys się dobrze czuła.

Gość hhkkkk
Nawilżaj bardzo porządnie cialo przez ten czas, odwdzięczy Ci sie na imprezie. No i miej bardzo dobry humor na imprezę - miłej zabawy.

Bo jeszcze nigdy mi sie to nie udało ;) No właśnie chcę sie upiększyć po to,żeby wygladać lepiej niz zwykle i przez to czuc sie pewnej i mieć dobry nastrój, bo z tym ostatnio u mnie kiepsko.A wtedy wszystko musi byc idealnie

Gość hhkkkk
A ile masz lat? Bo nie wiem czy mogę Ci doradzać w sprawach makijażu :)

20.Nie wiem czy makijaż tu pomoże,bo maluję się raczej lekko,tylko tusz,puder i bezbarwny błyszczyk.Wolę być ładna naturalnie niż ukrywać sie za warstwą kosmetyków

Poza zdrową dietą, piciem wody mineralnej oraz pilingiem i maseczką chyba nie bardzo możesz zrobic cos więcej. Odradzam na pewno stosowanie nowych kosmetyków, możesz dostać uczulenia lub podrażnienia i efekt będzie odwrotny. Ewentualnie zastanów sie nad wizyta u fryzjera no i zrób manicure ;)