Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljlkjklkl

czy to jest normalne, że mój chłopak...?

Polecane posty

Gość kljlkjklkl

Powiedział mi tak, źe on sobie chcę oglądnąć majewskiego, a przed snem porozmawia, ze mną z 20-30 minut, a ja się pytam czy zamiast oglądać telewizję mógłby ze mną porozmawiać, bo dawno nie rozmawialiśmy, bo się ostanio kłociliśmy...a on mi, że nie, bo on sobie chce oglądnąć to, a ze mną porozmawia przed snem z 20 minut.... co o tym myślicie?

Gość kljlkjklkl
ale on zamiast rozmowy ze mną woli obejrzeć...a ostatnio prawie w ogóle nie rozmawiamy do tego mieszkamy daleko od siebie i bardzo rzadko się widujemy

Gość obejrzec
pewnie nie ma o czym z toba rozmawiac bo na ynteligentna sie nie zanosisz

Szczerze? Zerwałabym z dupkiem. Co będzie za rok? A co po ślubie? Przecież on ma cię gdzieś, nawet cię nie szanuje, nie liczy się z tobą , twoimi uczuciami, potrzebami... Jak można być takim egoistą by nie chcieć porozmawiać nawet?! Co za palant!! Wymień go na lepszy model bo ten jest beznadziejny.

Gość xxxxxxxxxxx WTF xxxxxxxxxxxxx
ze ma cie w dupie,ale nie do konca , bo jest gotowy odbebnic rozmowe zebys sie go nie czepiala,ze cie zlewa. a moze jest zmeczony i chce odpoczac po calym dniu zeby sie poczuc lepiej. ciebie ma ciagle a majewskiego raz na tydzien ,wiec wyluzuj i daj chlopakowi godzine. a poza tym myslimy,ze lubi sobie "oglądnąć"

Gość wypnij mu pupe
napewno was to pogodzi

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
No ja nie mogę... A ja jestem normalna, a ciągle sama... Niektórym facetom to współczuję...

Gość kljlkjklkl
tak majewski jest raz w tygodniu, ale mu czasu na rozmowy też nie mamy...a poza tym dopiero co się pogodziliśmy i potrzebuję z nim rozmowy...a on woli obejrzeć coś w tv niz dłużej ze mna porozmawiać...

Gość xxxxxxxxxxx WTF xxxxxxxxxxxxx
widocznie majewski bardziej go kreci niz ty ;)