Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnb hywfgci3wurfg

Własnie mój niby orzyjaciel wyśmiał mnie

Polecane posty

Gość mnb hywfgci3wurfg

ze nie mam jakiejs pasji no wiec zaczełam mu tłumaczyc dlaczego tak sie stało w podstawówce strasznie chciałam chodzic na gimnastyke artystyczną i rodzice zapisali mnie na kurs ale ja strasznie duzo chorowałam i nie było mnie na treningach wiec trenerka powiedziała, ze musze sie cosfnac do poczatkowej grupy. Niestety w tym czasie moi rodzice byli bardzo biedni i nie mogli mi juz opłacac tych zajec. Mieszkalismy na wsi a wiadomo ze dzieci na wsi pomagaj a w gospodarstwie wie pozniej ja tez pomagałam po szkole a jak miałam wolne to trzebabyło sie uczyc albo chciałam wreszcie odpoczac. Po maturze poszłam do normalnej pracy i przez jakies czas jeszcze dorabiałam, jednoczesnie studiujac zaocznie. No kiedy ja miałam ta pasje cwiczyc??? a "przyjaciel" ze mi sie nie chciało, ze leniwa jestem itp:( sie wyzalic chciałam

Gość dfvggggggg rs
daj spokoj

Gość ciporka
nie mart sie mozemiał zły dzien i tak walnoł ;/

Gość mnb hywfgci3wurfg
to juz nie pierwszy raz jak mi takie rezczy gada wiec raczej nie moge go nazwac przyjacielem on zawsze dobrze sytuowany, zarabia z 5 razy tyle co ja bo sie potrafi rozpychac łokciami i niekoniecznie zawsze uczciwie , dzieci wychuchane i nic nie robia poza szkołą, zadnych obowiazków no to se rozwijaja pasje

Gość to nie przyjaciel

Gość mnb hywfgci3wurfg
jest mi smutno :(

Gość mnb hywfgci3wurfg
moze on ma racje, moze to moja wymówka?