morelka22 0 Napisano Październik 26, 2009 jestem ok.20 dnia cyklu,i od ok 4 dni bola mnie piersi okropnie a staram sie ju ok 6 cykli o dziecko.Czy bol piersi moze byc oznaka ciazy?albo wyszukuje juz powodow bo bardzo pragne dziecka i wariuje powiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanta paurA Napisano Październik 27, 2009 A JA MAM NA ODWROT-bardzo nie chce miec dziecka i tez mam rozne objawy sugerujące ciąże i odchodze od zmysów.Czytalam ze bol piersi moze sie pojawic po zagnieżdznieu sie plamnika czy cos takiego.Jetem w sumie zielona w w tej dziedzinie choc mam 31 lat to nie chcialam i nigdy nie planowalam dziecka..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Październik 27, 2009 a Ja na odwrot,bardzo bym chciala i juz staram sie pare miesiecy,i tak juz kazda oznake kojaze z ciaza ale pewnie to dlatego ze jestem przewrazliwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolaaaaaaaaaa Napisano Październik 27, 2009 Ból piersi podczas ciąży pojawia się dopiero koło 6 tygodnia. U mnie sygnalizuje zbliżające się krwawienie miesiączkowe. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Październik 27, 2009 wlasnie mnie juz dawno tak nie bolaly okres mam dostac za jakies 8 dni a bolaly mnie tak nieziemsko w zeszlym tygodniu,no to mnie pocieszylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalallalaaaa Napisano Październik 27, 2009 A mnie zawsze strasznie piersi bola przed okresem... jest to bol po bokach... czasem wtedy jak rusze reka to juz mnie bola, a w ciazy nie jestem;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach