Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelka22

Czy parodniowy bol piersi moze oznaczac ciaze???

Polecane posty

jestem ok.20 dnia cyklu,i od ok 4 dni bola mnie piersi okropnie a staram sie ju ok 6 cykli o dziecko.Czy bol piersi moze byc oznaka ciazy?albo wyszukuje juz powodow bo bardzo pragne dziecka i wariuje powiedzcie

Gość tanta paurA
A JA MAM NA ODWROT-bardzo nie chce miec dziecka i tez mam rozne objawy sugerujące ciąże i odchodze od zmysów.Czytalam ze bol piersi moze sie pojawic po zagnieżdznieu sie plamnika czy cos takiego.Jetem w sumie zielona w w tej dziedzinie choc mam 31 lat to nie chcialam i nigdy nie planowalam dziecka..:(

a Ja na odwrot,bardzo bym chciala i juz staram sie pare miesiecy,i tak juz kazda oznake kojaze z ciaza ale pewnie to dlatego ze jestem przewrazliwiona

Gość wiolaaaaaaaaaa
Ból piersi podczas ciąży pojawia się dopiero koło 6 tygodnia. U mnie sygnalizuje zbliżające się krwawienie miesiączkowe. :)

wlasnie mnie juz dawno tak nie bolaly okres mam dostac za jakies 8 dni a bolaly mnie tak nieziemsko w zeszlym tygodniu,no to mnie pocieszylas

Gość lalalallalaaaa
A mnie zawsze strasznie piersi bola przed okresem... jest to bol po bokach... czasem wtedy jak rusze reka to juz mnie bola, a w ciazy nie jestem;P