Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Co by was zdenerwowalo najbardziej w takiej sytuacji?

Polecane posty

ale pamietaj, ze ja to pisalem ze swojego punktu widzenia - nie twierdze ze tak bedzie na 100% ^^

rudyprawdziwek o ciekawe.. tym bardziej ze on teraz mieszka daleko i mnie nie bedzie widzial na zywo.. I jeszcze napsialam mu ze biore tabletki hormonalne to mi urusl biust :P

Kant aha no super.. jejku ta dwulicowosc ich mnie zabija.. Ale spoko mam na to chyba lekarstwo.. Trzeba dbac o siebie, ;) anagazowac sie, owszem , ale lekko ale w siebie inwestowac i traktowac bardziej na luzie.. Po prostu tzreba byc przygotowanym na porazke i jesli bedzie nie fair to kopnac w tylek a nie plakac po nocach jak to kiedys robilysmy

Wypraszam sobie - nie kazdy jest dwulicowy! :P Moze i jestem flirciarzem ale naprawde jestem wierny :)

Gość vladziu
blueska 21 To co robił twój były może najlepiej pozostawię bez komentarza. Zastanawia mnie jednak to, czy Twojego obecnego chłopaka nie traktujesz przypadkiem jako takiego narzędzia zemsty na swoim byłym? Czy Twój obecny wie, że grasz w takie gierki ze swoim byłym? Jeśli tak no to cóż, dziwny układ macie ale OK. A jeśli nie to.. delikatnie mówiąc może mu być przykro, kiedy się dowie, ze jeszcze bawisz się z poprzednim, może poczuć się jak przedmiot, więc, uważaj w co grasz :) Może po prostu spalić ten most i nie przejmować się byłym, hmm?? Wracając do pytania zadanego w temacie, na mnie podziałałby po prostu brak odzewu z drugiej strony. Swoim działaniem dajesz mu do zrozumienia, że dalej się nim interesujesz, i to go najprawdopodobniej jakoś nakręca, więc robisz coś zupełnie odwrotnego niżbyś chciała, no ale oczywiście mogę być w błędzie :)

makaronesowi jakas laska dala kosza :P Ok ide spac juz bo rano do pracy.. oj pieniazki same sie nie zarobia ;) dobranoc.. Kant trzymaj sie tam jakos i pamietaj nie boj sie nikogo nowego i inwestuj w siebie ;)

vladziu Oj na pewno nie :) Jakbym chciala sie tak o zemscic zrobilabym sobie zdjecie z jakimis przystojnymi kolegami, bo tez tak mozna :P Ale moj ukochany jest najwazniejszy, po prostu nie chce zeby tyle moich cierpien poszlo na marne,chce zeby tez cos zrozumial i bylo mu glupio. Tak po prostu wylalam za duzo lez zeby wsyzstko bylo ok :)