Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsd

Jak zto zinterpretowac???

Polecane posty

Gość sadsd

Kolezanka napisala mi ze jestem jedna osoba w jej zyciu ktora jej nie zawiodla ; oraz jedyna osoba ktorej ufa oprocz jej matki .... ??

Gość Anq25
Tak jak jest napisane...dosłownie...

Gość czczxc
Kiedys w szkolnych czasach nawet napisala mi ze byla we mnie zabujana :o (co prawda nie wierze to bo mam ostre kompleksy) z mojej strony tez bylem w niej zabujany ale nigdy jej tego nie poiedzialem (wstydze sie).. boje sie odrzucenia z jej strony (komplex again).. pieprzone zycie :o

Gość ja wiem o
znaczy ze jesli ja porzucisz bedzie sie czula jak sierota, znaczy ze juz nigdy sie od niej nie uwolnisz

Jesli Ci tak pisze to znaczy ze cos do Ciebie czuje czyli jakich wad bys nie mial to je akceptuje. Przestac sie bac i rozmawiaj czule z nia :) Powodzonka zycze ;)

Gość walcz chlopie walcz
bo teraz daje ci do zrozumienia ze masz szanse.jedyna ,ostatnia szanse prawdopodobnie.

Gość asdsada
Napisala mi tez jakis czas temu ze jej sie snilem ... poprawilem jej buta ale nic miedzy nami nie bylo (znaczy, w sensie sexu). Jakies glebsze znaczenie, plz, odszyfrowac :)

moze to zinterpretowac w ten sposob, ze sie po prostu nia opiekowales i zajmowales. To mowi chyba samo za siebie :) Jesli chcesz byc z nia - masz najlepsza do tego okazje.

Gość asdsadsa
Wiesz, zajebiscie sie z nia dogaduje, ona lubi ze mnie pisac godzinami, pisala mi ze ze mna zawsze jest ciekawy temat i poprawiam jej humor (jak do niej dzwonie to zawsze doprowadzam ja do smiechu). Ale po prostu boje sie jej odrzucenia. Nie jestm typem faceta z ktorym chetnie pokazala by sie na "miescie".. Normalnie ja jestem w kropce. Zaangażuje jakies spotkanie i zobaczymy..

napisalem CI juz, ze jesli chce byc z Toba to znaczy ze Cie akceptuje takim jakim jestes i wiecej wiary w siebie kolego :) Bedze dobrze.

Gość asfsaf
Sam nie wiem co o tym myslec :o moze ona chce miec po prostu przyjaciela i nic wiecej ?? Czesto pisze ze nie ma kogo przytulic, z kim wyjsc, itd... Nawet niedawno zgadalismy sie o sylwestrze.. tak wyslzo ze ja nigdziej nie ide i ona nigdzie nie idzie... ale o niee, z mojej strony nie bedzie zadnej inicjacji :o boje sie jak cholera i trzese portkami :o

Gość asdsad
A i jak pisala o sywlestrze to mowlia ze pewnie spedzi je w domu jak nie bedize miala z kim .... :o

jakby chciala CIe jako przyjaciela to nie mowilaby Ci o tym snie i napewno w taki sposob by tego nie pisala... Wypij 0.5L i idz na spotkanie z nia. Zobaczysz ze bedzie dobrze^^

Gość asds
Dobra pogadam z nia jutro i zaaranzuje jakies spotkanie ale trzese portkami jak cholera :o czy myslicie ze przyjaciel moze sie snic? czy jesli w gre wchodzi sen, to juz cos wiecej...

raczej cos wiecej... jeszcze w sytuacji w ktorej ewidentnie widac ze sie nia opiekujesz.

Gość asdsadas
dzieki za rady . kreci sie tu duzo bab wiec prosze o nastepne interpetacje :D

Gość pomaranczowacytryna_22
Przyjaciel może się śnić. A taki tekst może być oznaką przyjaźni, której jak nie chcesz zepsuć to lepiej nie próbuj się wylewać ze swoim uczuciem. Możesz dać jej delikatnie, bardzo do zrozumienia że Ci się podoba (co i tak zapewne dobrze wie) i czekać na gest z jej strony. Prawdopodobnie obudzi się, że jest w Tobie bardzo zakochana jak zaczniesz mieć dziewczynę.

Gość fffafds
up up bo wazny i zyciowy temat

Gość asdasda
no up bo usycham i sie pochlastac idzie :o

Gość Anq25
Możesz nawet kopulować z przyjacielem we śnie i to nic nie musi znaczyć...a może wiele:P

Gość asdasdas
szokełe upełe podibjałe odpisałe !