Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkakicia

Jestem blondynka o niebieskich oczach

Polecane posty

Gość kitkakicia

poradzcie mi jakich cieni mam uzywac, bo mam wrazenie ze tylko szare mi pasuja, bo inne to jakos tak wiesniacko... jak sie malowac

Gość lfvkgg
tez jestem blondynką jasno o niebieskich oczach zazwyczaj maluje kreske czarnym eyelinerem a cienie uzywam szare,fioletowe ciemnie,czasami jasny fiolet,generalnie ciemnie cienie

Gość kitkakicia
wstyd sie przyznac ale nie umiem sie poslugiwac eyelinerem;p

Gość musialabys wrzucic zdjecie
swojej twarzy bo tak to nie idzie powiedziec co by ci pasowalo...blon dynka blondynce nie rowna...kaqzdemu pasuje co innego, kazdy ma inna oprawe oka...takna sucho powiedziec nie idzie.

Gość hfjklkf
ja uwielbiam eyeliner,od kiedy zaczełam uzywać,hmm mi to nie sprawia trudnosci,chyba łatwo sie nauczyć :) tez kiedys myslalam ze to trudne

Gość kitkakicia
no mam jasna oprawe oka, wogole twarz mam taka dziecieca, bardzo delikatna urode, bardzo duze usta... wszyscy mowia ze wygladam jak lalka:( niestety

Gość jlfgfghfg
do mnie brat mówi barbi hehe :P ,ja mam jasna oprawe oka bo jestem blondynką a maluje czarne kreski,ktos moze powiedziec ze blondynce to nie pasuje ale ja tak lubie i juz,wiec kto jak lubi:)

Gość kitkakicia
no na mnie tez tak mowia, chociaz prawie wcale sie nie maluje... niestety nie pomaga mi to w pracy zawodowej;p

Gość jak juz mowilam ja bez zdjecia
Ci nie doradze...musze zobaczyc twarz zeby powiedziec co i jak...zadna makijazystka (czy jak wolisz make-up artist) nie udziela porad przez telefon...nie idzie komus doradzic na podstawie tego co o sobie mowi...mozesz byc blondynka a miec cieply typ urody jak wiosna a mozesz byc blondynka i mozesz miec zimnny typ urody jak lato...ja bez zdjecia podpowiedziec nie umiem...z prostego powodu sa rozne odcienie kolorow....ja ci moge powiedziec ze mozesz sobie podkreslic oko fioletowym cieniem a ty kupisz fiolet w ktorym tobie nie bedzie dobrze albo co gorsza podkreslisz sobie nim cienie pod oczami...

Gość jak juz mowilam ja bez zdjecia
i wlasnie to czy blondynce bedzie pasowal eyeliner (a konkretnie jaki kolor) zalezy od typu urody....jednej blondynce bedzie swietnie w czarnym innej w brazowym jeszcze innej w sliwkowym...