Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgnjg

Czy taki test jest pozytywny?

Polecane posty

Gość kgnjg

Witam. Zrobiłam dziś rano test (unitest) i pojawiła się druga bardzo słabiutka (taki cień cienia ;) ) kreseczka. Dodam, że na pierwszy rzut oka tej kreseczki nie widać...dopiero jak się dobrze przyjrzę to ją widze...czy to oznacza ciążę...czy mam się nie łudzić?

Gość Pier Dolle
Na moje oko pozytywny :) Zrób zdjęcie i wklej :)

Gość mój cień cienia teraz
ma 3 miesiące:D

Gość kgnjg
dorina - cieszę się, że ją widzisz, bo to znaczy, że jest nadzieja....:) Staram się o fasolkę już 4 cykle...chociaż wydaje mi sie, że to są 4 lata....:(

Gość a co to
ja uważam że jednak negatywny

Gość a co to
ile ci się okres spóźnia

Gość ja tez uwazam ze jest negatywn
ten cien to poprostu miejsce gdzie sie ma pojawic 2 kreska. Znaczy tak mysle. Ale obym sie mylila :)

kgnjg ja widzę ta kreseczkę.Posłuchaj jezeli jest już po terminie @ idz do apteki kup test innej firmy np QuickVue i powtórz go.W moim przypadku zawsze wskazywał prawidłowy wynik.a potwierdził mi już 3 razy ciążę.i daj znać jaki wynik wyszedł.

nieststy an moje oko też jest jedna :( Ale kup quick vue, jak pisała tu poprzedniczka jest bardzo dobry i zrób jutro go z porannego moczu. zycze powodzenia !!! :)

Czytając niektóre wypowiedzi mam wrażenie ze nie macie wyrozumiałości.Czy jezeli kobieta pisze fasolka to coś złego.jest podekscytowana bo bardzo chce mieć dziecko,a słowo fasolka nie raz padło na forum.Czasem obeszło by się bez tych uwag-naprawdę!

Gość kgnjg
doriana...dam sobie spokój z testami...negatyw to negatyw...mam nadzieję, że w następnym cyklu się uda...

Gość no i racja bo tak jest
yyyyy a ja widzę ta kreseczke:P Może za małe stężenie jest jeszcze hormonu odczekaj 4 dni i zrób znowu polecam Quick :)

Dlaczego się załamałaś tak od razu.Powtórz test,i tak dla potwierdzenia lepiej zrobić dwa.Pocieszę cię że jak patrzę na test zrobiony przez ciebie,to ja miałam taką samą drugą kreseczkę,powtórzyłam dla potwierdzenia drugi i już ta druga była wyraźniejsza.Dlatego tak nalegam abyś powtórzyła zrobienie testu.Bo jeżeli faktycznie jesteś w ciąży to te pierwsze tygodnie są bardzo ważne dla wykształtowania się płodu,dlatego tak ważne jest żeby wiedzieć i zacząć brać kwas foliowy no chyba że juz go przyjmujesz.A napisz jeszcze czy robiłaś test przed@ czy już po spóźnieniu@ ?

Gość kgnjg
doriana...miło, że mnie tak wspierasz duchowo :) Test robiłam po @, która trwała jeden dzień...wiem, że to było głupie, ale czułam się jakoś inaczej i po prostu chciałam sprawdzić...Temperaturę mam nadal powyżej 37.st. choć powinna po @ spaść, by po owulacji pójść do góry...mam więc sporo do myslenia...nie zrobię już testu... poczekam na następną @ (mam nadzieję, że nie przyjdzie)...dziękuję za rady :)

yyyy miałaś okres 1 dzień i nadal twierdzisz ze nie jesteś w ciąży? Dziewczyno może masz niski poziom hormonu HCg przecież już od dawna było tutaj z 1000 wpisów kobiet którym test pokazał negatyw a one po 9 m-cach zostały szczęśliwymi mamusiami.

niski poziom w sensie że test go nie wykrywa czemu nie pójdziesz na bete? Ona da ci 100% pewności tym bardziej, że jesteś po @ Jak dla mnie 1 dniowy okres to coś nie teges

Gość kgnjg
Moje cykle trwają 29 dni...jednak ja już pogodziłam się z myślą, że w tym cyklu nie wyszło...dziś mam 9 dc i niedługo zacznę starania od nowa...:)

ale skąd masz ta pewność, że nie jesteś w ciąży??? Ja też miałam taka kreche, brak okresu i tylko na każdym teście była druga blada kreska i co? Wylądowałam w szpitalu z poronieniem! Idź do ginekologa!!!!