Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddd

Kumpela ma 18 stkę CHcemy jej zobić jakieś niezłe jajaD

Polecane posty

Gość dddddddddddddd

może macie jakieś pomysły? Na prezent albo jakiś psikus w stylu bicie pasem wyrzucanie smieci na ogródek solenizanta;p itp macie jakieś doświadczenia?

Gość gizzzmo
wypierdź jej do sluchawki zyczenia

Gość pas oklepany
ze śmieciami, trochę przegięcie, ale mój brat na osiemnastkę właśnie tak dostał prezent od kumpli. tzn przyszli z bratem do domu i mu mówią, żeby posprzątał ogród, bo mu się śmieci walają. i był taki wielki śmieciowy niebieski worek, on to podnosi a tam w środku zapakowany prezent.

Gość dddddddddddddd
hehe o dobre :) z tym prezentem w śmieciach:D Macie jeszcze jakiś pomysł?

Gość dfdfdsfdsfdsf
proszę o wiecej pomysłów

jeśli chodzi o jakiś śmieszny prezent, fajnym pomysłem mogłoby być kupienie koleżance jakiegoś zestawu akcesoriów kuchennych :D jakieś deski do krojenia, wałki, trzepaczki (na myin jest dużo tego typu gadżetów) w końcu 18stka to dorosłość, a na pewno czegoś takiego kumpela spodziewać się nie będzie. dodatkowo możecie dorzucić jakiś fartuszek ze śmiesznym napisem... może dziwna jestem, ale to było pierwsze co przyszło mi do głowy :D

Swoją drogą, mnie na 18stkę ludzie z klasy zrobili całkiem niezłe jajo - poprosili matematyczkę by mnie wezwała do odpowiedzi (rzecz jasna, tradycyjnie byłam nieprzygotowana). Oczywiście jedynki nie dostałam, ale w momencie zapisywania treści zadania na tablicy rozbrzmiało w klasie głośne "sto lat" :D oj, traumatyczne przeżycie..

Gość zenobia
taa 18 to dorosłość ? :classic_cool: nie ma to jak wypowiadające się dzieciaki które mieszkają ze swoimi starymi jeszcze ...🖐️

Gość aaa kotki dwaaa
zróbcie bukiet z 18 lekko nadmuchanych prezerwatyw. U nas w kwiaciarni takie robią. Jest kupa śmiechu.