Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kd99df99fdf

BŁAGAM POWIEDZCIE CZY MOGE ZLIKWIDOWAĆ KONTO W BANKU???

Polecane posty

Gość kd99df99fdf

mAM KONTO W BANKU SPECJALNIE ZALOZONE DO KREDYTU STUDENCKIEGO I ono jest niepotrzebne ale poprostu musi byc i już...zalozone jest w PKOBP. JA JUZ STUDIA SKONCZYLAM ALE JESZCZE OBRONA MI ZOSTALA I TERAZ chce zlikwidowac konto bo ono jest mi niepotrzebne wcale...co mam zrobic by je zlikwidowac?? czy beda pytac mnie o to czy mam inne konto gdzies skoro chce zlikwidowac to ?

Gość poki splacasz kredyt
to nie mozesz. Ja zlikwidowalam to konto tuzo po ostetniej splacie.

Gość Będą pytać czy masz
po kolei i równo pod sufitem

Gość kd99df99fdf
ale ja kredytu nie splacaM JESZCZE..dopiero skonczylam studia a pozatym na tym koncie epobieraja co miesiac 7 złotych i przyszlo mi pismo ze juz zostalo tylko 3 zlote na konto .. wiec niedługo beda minusy .. moze do splaty kredytu dadza jakis rachunek indywidualny?

Gość to jest poprostu super konto
tylko ze po 7 zeta sie oplaca na miesiac.. ono musialo byc cale studia i bo do kredytu .ale teraz studia skonczylam i niedlugo musze splacac kredyt. moze uda mi sie zlikwidowac to głupie konto bo nie mysle doplacac do niego.. to 7 zeta co brali to pewno z tego kredytu studenckiego ale ja teraz nie mysle oplacać tego konta juz z wlasnej kieszeni

no mowie Ci, ze ja poki nie splacilam kredytu nie moglam zrezygnowac z konta. Ani jak kredyt bralam ani z zadnym momencie pozniej, dopiero po ostatniej splacie. Placilam za nie 8zl :O (na studiach nie, dopiero pozniej...)

Gość kochana a powiedz mi jeszcze
CZY OPRÓCZ TEGO KONTA MIALAS JAKIES INNE KONTO JESZCZEW INNYM BANKU ????POWIEDZ PROSZE

ten co Ci podżyrował niech placi, skoro nie masz roboty... A nic Ci z tego kredytu zupelnie nie zostalo?

Nie mialam w innym banku jak zakladalam. Zalozylam to konto wlasnie przez ten kredyt. Pozniej mialam juz inne ale nie dalo sie tego zamknac niestety :( Placilam 8zl miesiecznie :(

Gość to się ciesz że nie BOŚ banku
płaciłabyś 480 zł na rok

Gość JEZU NIE ROZUMIEM
PRZECIEZ JA DOPIERO SKONCZYLAM STUDIA I ZROZUMCIE ZE JA NIE CHCE TEGO KONTA BO PRZECIEZ MAM DWA LATA JESZCZE NA ZACZĘCIE SPLACANIA KREDYTU ..CHOLERA PRZEZ DWA LATA MAM PLACIC ZA KONTO KTÓREGO NIE UZYWAM ????

Ja tez bylam tym faktem podlamana. Mam wrazenie, ze masz do mnie pretensje. Mija sie z celem przekonywanie przekonanego. Nie znam sie na procedurach banku. Staralam sie i bardzo chcialam zamknac to konto ale nie moglam!! Tyle wiem.

Gość studia skończyła i takie
durnowate pytania zadaje:o poczytaj sobie umowe kredytu dziecko to będziesz wiedziała czy mozesz zlikwidować konto czy nie:o

Gość TO PO CO ZAKLADALAS
INNE KONTO KOCHANA W INNYM BANKU JAK WIEDZIALAS ZE W TYM SIE NIE DA ZLIKWIDOWAC? TRZEBA BYLO ZOSTAC PRZY TYM KONCIE JUŻ CO MIALAS DO KREDYTU I ZEBY TO BYLO TWE JEDYNE KONTO..TO CZEMU ZALOZYLAS INNE?>ZEBY WIECEJ PLACIC?

Gość ALE JAK TY T O WPLACALAS
NA KONTO TE 8 ZLOTYCH MIESIECZNIE? W BANKU TO WPLACALAS Z WLASNEJ KIESZENI CO MIESIAC?NIE KAPUJE

Gość nie wierzę ze studia skończyła
chyba ze jakiś kretyński blondynkowy kierunek, bo nie mozna być takim tumanem po skończeniu studiów:o nie wiem czy wiesz ze są banki które nie pobierają opłat za prowadzenie konta

A bo to tylko ja mialam 2 konta?? :O Drugie konto zalozylam, bo na allegro potrzebowalam, a w tym nie mialam dostepu internetowego. Poza tym za to drugie nie placilam. A na to konto co miesiac wplacalam z wlasnej kieszeni. Bo jak inaczej?

jak zakladalam to konto to bylo bez oplat. Pozniej sie zmienilo...

Gość ROZCZARUJE WAS LUDZISKA
NIE istnieje w Polsce bank który nie pobiera oplat za prowadzenie konta.nawet złotówke ale kazdy bank pobiera kase za prowadzenie konta!!

Gość ale nie musialas wplacac
co miesiac z wlasnej kieszeni. moglas wplacic 100 złotych naraz i by sobie z tego pobierali na jakis czas a nie co miesiac latac do banku.

Gość kd99df99fdf
skonczylam blondynkowy kierunek :) bo skonczylam psychologie na ujocie:) nie moja wina ze nie znam sie na bankowosci skoro jestem humanistką..dlatego pytam was bo wy tacy znawcy tutaj wszyscy

Gość ta co juz splacila kredyt
PROSZE ODEZWIJ SIE! Ja tez skonczylam juz studia teraz w pazdzierniku zakonczylam ostatnią sesje juz ale obrona mi sie przedłuzy . i mam pytanie do ciebie. Czy kredyt musze zaczac splacac wtedy kiedy zakoncze ostatni semestr studiów czy od dnia obrony pracy sie to liczy ?jak to jest kochana?CZY TRZEBA SIE OBRONIC ZEBY ZACZAC SPLACAC CZY WYSTARCZY ZAKONCZYC OSTATNI SEMESTR I ZALICZYC GO ?

Gość blada twarz 1324657
konto rodzinne ZERO ZŁ;)

Gość SPLATA KREDYTU NASTEPUJE
PO OBRONIENIU SIE. TRZEBA BANLOWI DOSTARCZYC DOKUMENT ZE SIE OBRONILAS I DOPIERO WTEDY ZACZYNA SIE SPLATA JESLI SIE NIE OBRONISIZ W PLANOWANYM TERMINIE TO KREDYT MUSISZ SPLACIC ODRAZU W CALOSCI

Gość aczyyyyy
czy mozna splacic kredyt odrazu w calosci czy tyko ratami co miesiac i wg ich planu splaty ??jak to jest ??

U mnie bylo tak, ze prawie od razu zaczynala sie splata (nie pamietam ;) ) Ale to bylo zgodnie z umowa. Byc moze rozne sa warunku... Moglam splacic wszystko od razu. Ja splacalam ratami. Wiec tak: co miesiac to robilam. Ale nie szlam fizycznie do banku - tylko robilam przelew. Nie stac mnie bylo, zeby przelac na raz kilka rat. Co miesiac wplacalam okreslona kwote. Nie znam sie na bankowosci. Wiec tylko, ze z konta ktore zalozylam celem otrzymania kredytu nie moglam zrezygnowac przed splaceniem go.

i nie dostarczalam bankowi dokumentu, ze sie obronilam. To szlo niezaleznie od tego co sie dzialo u mnie na studiach ;) Oczywiscie po tym jak juz ten kredytn dostalam. Wczesniej jakies tam dokumenty zanosilam oczywiscie. To bylo 10 lat temu, naprawde nie pamietam ;) Wiem tylko, ze z cholernego konta zrezygnowac moglam dopiero jak ostatnia rate splacilam. mimo, ze to konto mam juz od kilku lat zamkniete (2 lata chyba) to ono caly czas widnieje przy moim nazwisku :P Teraz mam w tym banku inne konto - za ktore juz nie place ;)