Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja bym .

ma ktos konto na inteligo??

Polecane posty

Gość a ja bym .

jak je zalozyc?? musze miec na koncie cos od poczatku czy moze byc jakies dwa tygodnie bez grosza

Gość cep
a chcesz płacić 50 groszy za każdy przelew - chyba nie :D

Gość a ja bym .
a co tam 50gr... chodzii mi o to ze szefowa daje wyplate do reki. pracuje 1 miesiac wiec jeszcze jej nie mam. a chce miec konto bo jak bede miala kase w domu to wsyztsko wydam.

Gość cep
miałem kiedyś jak byłem inteligentny :( ale przeniosłem się do mbanku i tam jest :D :D . Oile pamiętam to jak nic nie masz na koncie to jest płatne a od chyba 100 zł staje się bezpłatne ( teoretycznie :( :( ) tu masz wsio http://www.inteligo.pl/infosite/ po założeniu kurier przyjedzie i coś tam do podpisania da - naprawdę tego chcesz ??

Gość Aslan
Cep a w mbanku masz bezpłatne przelewy? Dziwne. Są takie banki? Czy moze za karte placisz wiecej bo nie chce mi sie wierzyc, zeby byly za darmo.

Gość Aslan
Poza tym nie ma czegos takiego w Inteligo zeby nie bylo srodkow i za to placic!!!!! Zmyslasz kolego! Ja mam w Inteligo i jestem zadowolona.

Gość cep
Aslan napisałem ,że kiedyś miałem i nie wiem jak jest teraz ale wiem jak było :( tak tak przelewy są bezpłatne :D :D no chyba że gdzieś za granicę - nawet nie wiem karte debetową dostaje się za mochę :D