Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem dziwką

Jestem dziwką

Polecane posty

Gość Jestem dziwką

i dobrze mi z tym! Mam dwóch stałych sponsorów i prawie 7 tyś miesiecznie od nich na wydatki. Plus praca w biurze. Właśnie kupuje swoje pierwsze małe mieszkanko. Życie jest piekne! Dziewczyny, jeśli ktos wam wmawia, że bycie dziwką jest złe, a facet, który miałem setke lasek jest maczo, to puknijcie go w głowę. To my same decydujemy o własnym życiu! Te laski, które obrzucają mnie wyzwiskami, to przewaznie smutne pasztety. Natomiast wiekszość facetów chetnie by mnie przeleciała. Wiec opiniami innych nie ma sie co przejmować. Za 10 lat, to one będą żałowały, że ich życie jest smutne i niczego sie nie dorobiły. Seks za pieniądze jest dobry.

Dała byś rady przyjąć jeszcze jednego sponsora ale ja tylko analnie więc cipka wypocznie napisz ile to kosztuje. Moje prącie jest średniej wielkości 30 cm długi i 21 w obwodzie czekam na odpowiedz.

a bądź sobie dziwka jeśli chcesz tylko pamiętaj że możesz za parę lat się obudzić w świecie bez pracy i sponsora (lub pracować za 1200 miesięcznie bo nie będziesz miała doświadczenia zawodowego i nikt Ciebie na lepiej płatne stanowisko nie przyjmie)

a ja jestem 'dziwka' tylko i wylacznie dla mojego meza, do tego oboje pracujemy - moj maz przynosi mi wiecej niz te Twoje 7 tys i mam do tego swoja pensje - mam go na wylacznosc, wiem, ze nie przyjdzie ktoregos dnia z jakas choroba weneryczna i ze nie bedzie tez dnia kiedy on bedzie chcial ode mnie sexu, ja nie bede miala na to ochoty ale bede musiala to robic do tego mam poczucie bezpieczenstwa, zawsze moge na niego liczyc, jest moim najlepszym przyjacielem, kocham go, on mnie - a sex z osoba ktora sie kocha nawet nie mozna porownac do sexu ze sponsorem - to sa zupelnie inne doznania i jest jeszcze milion innych powodow, dla ktorych lepiej jest miec meza niz sponsorow

Gość twoja mama to musi być
z ciebie zajebiscie dumna:D pewnie opowiada o tobie swoim koleżankom a one pękaja z zazdrosci??

Gość Tomaszekk
Dziwką to jest każda dziewczyna, w której facet obudzi te uśpione żądze , ale tancerką to już trzzeba umieć być. Zatem tancerki zapraszam do mnie: www.poszukujetancerki.republika.pl

Gość loaoalalaoalaaooalaoaolaalalaa
I musisz robić to na co oni mają ochotę. Taki drobny szczegół - jak któryś będzie chciał akurat zamoczyć to przestaje być ważne czy masz czas, ochotę, czy Cię coś boli czy nie, bo "klient nasz pan". Poza tym każdy z nich w dowolnym momencie może Cię wymienić na lepszy model i Twoje 7 tyś. szybko stanie się historią - wszak umowy to chyba z nimi nie podpisywałaś ? :classic_cool:

Gość Kurdelebele
A ja cale zycie dawalam za darmo - bo mi gadali, ze tylko milosc sie liczy! A teraz ani pieniedzy, ani wlasnego mieszkania, ani pracy:( Zycie jest takie niesprawiedliwe;P

Gość alaloalalaalaolalaoaloalaaoalo
Z mojej strony w każdym razie szacunek dla Ciebie - bo nie piszesz pierdół że nie jesteś prostytutką tylko nazywasz rzeczy po imieniu. Ale z tym zachęcaniem - bierz pod uwagę że nie wszyscy mają takie podejście do seksu jak ty i nie każdej dziewczynie taki układ będzie pasować.

Gość laoaoaolaaoaaoaoloalaolooloala
Kurdelebele -> dla mnie seks jest najfajniejszy jak jest za darmo (innego nie próbowałem). Co to za frajda dymać pannę która jęczy nie dlatego że jej dobrze robię tylko dlatego że "klient płaci, klient musi widzieć", a nogi rozkłada nie dlatego że jestem dla niej atrakcyjny i czuje do mnie pociąg tylko dlatego że czuje kasę w moim portfelu?

Gość kurdelebele
Jeczec tez jeczalam bardziej dla zasady, bo tez mowili, ze tak trzeba:P No moze nie zawsze, bo kocham sex, ale co to orgazm z facetem niestety nie wiem. Moze jakbym robila dla pieniedzy to kto wie;P Jak sobie pomysle, ze za te wszystkie przyjemnosci moglabym sie teraz plawic w luxusie to az mnie w dolku sciska;))

Gość aloalaolaolaaoaloalaolaoaloalo
Ja też jestem przystojny i sympatyczny, ale jak za coś płacę, to wymagam. I jak nie dostaję tego za co płacę to staję się wtedy daleko mniej sympatyczny :classic_cool:

każdy facet skrycie marzy by związać się z dziwką - są takie ciepłe i kochające :D

Gość spartakus
jak znalazlas tych sponsorow?najpierw pewnie kilku cie przelecialo..

15:22 [zgłoś do usunięcia] Jestem dziwką A inne to miały tylko jednego faceta przez całe życie? Nie żartuj Akurat z tymi panami poznałam sie na forum towarzyskim. Byli zainteresowani, a poniewaz maja tez rodziny - jak większość normalnych facetów w pewnym wieku - zaproponowali taki układ. I wszyscy są zadowoleni. Nie musiałam z nimi wczesniej sypiać, jeśli to cie interesuje. Zona sponsora tez zadowolona?

i dobrze robisz, lubisz sie grzmocic i masz z tego kase to tylko sie cieszyc. Ja tez moglbym tak zarabiac, ale wsrod mezczyzn ten zawod jest malo popularny (male grono potencjalnych klientek)

Jezeli robisz to co lubisz i jeszcze Ci za to placa,to tylko mozna pozazdroscic :D nie ma to jak satysfakcja z dobrze wykonanej i jeszcze lepiej oplacanej roboty :classic_cool:🖐️

jezeli ma systematyczne comiesieczne doplaty do stalych wplywow na konto i juz uzbierana okragla sumke i "czysta" historie konta ,to kazdy bank da jej kredyt na zakup mieszkanka i to z pocalowaniem raczki :D🖐️

Lubisz to, jest Ci z tym dobrze.... i tak trzymać....! Każdy facet pragnie takiej niuni jak Ty choć raz w życiu- tacy są faceci....! A my możemy każdego obwinąć sobie wokół palca i robić sobie z nim co chcemy....

To rodzina jest przyszłością i zdrowy związek mąż dzieci a nie pieniądze. Mój facet zarabia równowartość 12 tys. miesięcznie i wystarczy na rodzinę. Ta która zostaje dziwką ma świetlaną przyszłość pieniądze, dom i nic więcej bo umie tylko nobliwie ruszać dupą. Ja postawiłam wyższą poprzeczkę bo ruszać dupą to każda może. Mam wspaniały dom, męża ale żeby się kurwić to nigdy! Widzisz w banku w niebie musisz mieć więcej uskładane niż tu na ziemi a jeżeli nie wierzysz w Boga to obyś wytrwała w tym postanowieniu do samego końca nawet gdy śmierć zajrzy ci w oczy.

Gość kicia w szpilkch
ja tez jestem prostytutka ale przyznam sie ze zarabiam troche wiecej niz ty. mam nawet 600 zl z samej jednej nocy

Gość chang
gdyby brat ci zapłacił poszlabyś z nim do łóżka/

Gość różowa landrynka!!!
Kicia gdzie kupujesz szpilki? Szukam jakichś fajnych wysokich

Gość gośćkutafon
fuj