Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deszczowa pogoda........

Odżywki Nail Tek ... ktoś się zna? kto wyjaśni?

Polecane posty

Gość Deszczowa pogoda........

Mam bardzo zniszczone - wieloletniem obgryzaniem paznokcie, które, owszem - rosną szybko,ale są bez połysku, kruche, łamliwe - najczęściej rozłamują sie na granicy płytki paznokcie i wolnej krawędzi, do tego się rozdwajają, wyginaja i sa cienkie jak papier - włos wystarczy zeby go rozciąć. Probowalm wielu "drogeryjnych" odzywek, domowych sposobów i nic ... Zdecydowałam się na zachwalane odzywki z serii Nail Tek. Skoro moje paznokcie sa w tragicznym stanie pomyslałam ze odrazu zaczne od Nail Tek FORMUŁA XTRA, wcześniej myslałam o Nail Tek FORMUŁA II, INTENSIVE THERAPY. Ale po zagłębieniu sie w temat widze ze są jeszcze odżywki Nail tek FOUNDATION I , II i III. Poprostu nie wiem czy na przykład Odżywka Nail tek Formuła Xtra to to samo co Fundation III ?? Nie rozrózniam ich, to wygląda tak jakby było kilka serii. Czym one się różnia, która wybrać?

Gość nikt się nie zna

Witam, używam odżywki Nail Tek Xtra- wiem, ze powinno codziennie powinno się malować po jednaj warstwie ale problem w tym, że odżywka strasznie się łuszczy, nie ma możliwiości żeby utrzymała się na paznokciach. Mam również podkład Foundation II i wczoraj użyłam go pod Xtra i jest ok, nic nie odchodzi. Pytanie tylko czy Xtra będzie działać na podkładzie?

Gość Nail-tekkkkk
Ja kiedyś miałam nail-teka - z 5 lat temu takiego sprowadzanego z USA - wtedy dzięki tej odzywce po 2 miesiącach miałam pazokcie takie ze wyglądały jak tipsy . Dziewczyny z biura widząc ze ona naprawdę działa tez sobie ta odżywkę zamawiały - a była on naprawdę droga bo 5 lat temu płaciłam 90 zł ( Dziewczyna sprowadzała ją ze stanów i za ta usługę nieźle sobie liczyła. Teraz jestem w UK - praca już nie biurowa, a fizyczna - i zamówiłam też nail teka ze stanów u sprzedawcy na Ebayu. Mogę powiedzieć tyle, ze teraz ta odżywka bardzo mi się łuszczy - czyli nie opcji malowania warstwa na warstwe przez 7 dni - bo odpada. Natomiast teraz mam ta mocniejszą opcje Xtra - kiedyś miałam fundation II i wtedy ona się nie łuszczyła. Natomiast mogę powiedzieć że po mimo łuszczenia (i mojej fizycznej pracy) paznokciem mi urosły - może nie tak szybko jak kiedyś ale już są dłuższe i twardsze. TAk więc polecam!!!