Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa.

Co teraz .?

Polecane posty

Gość Anonimowa.

Hey. Prawdopodobnie mogę być w ciąży , a za 4 miesiące skończę dopiero 16 lat. Nie zrobiłam sobie jeszcze wyniku ,lecz wolę porozmawiać o tym teraz bo potem zapewne będę w szoku. Moja koleżanka tez była w ciąży i specjalnymi tabletkami na receptę osunęła dziecko. Ja nie chce go usuwać(jeśli już będę w ciąży) bo nie zabiłabym dziecka i to mojego no ale co mam zrobić skoro nie mam grosza,moi rodzice mają komornika nawet. ojciec dziecka by nie pomógł ponieważ prawda jest taka ze zrobiłam to z obcym kolesiem po pijaku pierwszy i ostatni raz.! Koniec imprez 9to nie jest ważne) no i jedyny chłopak na którym mi zależy straciłby ze mną kontakt , nie mam za co wychować dziecka , jeszcze komentarze i wyzwiska o "nieletniej mamie" dobiły by mnie już do końca a jestem osoba wrażliwą. Pomóżcie ,muszę wiedzieć przed testem.!!

Gość ale co mamy powiedziec
czy jestes w ciazy? a skąd mamy wiedziec? jak masz naprawde słabą sytiuację to moge ci wyslac wanienkę, ubranka po mojej córeczce, teraz ma 2 miesiace, ale zanim urodzisz to wyrosnie ze wszystkiego

Gość Anonimowa.
Dzięki każda pomoc mogła by się przydać. Ale żeby nie było, nie pytam czy jestem w ciazy .coś mogłam źle zasugerować w swojej wypowiedzi.

Gość ale jakiego typu pomocy
potrzebujesz ?

Gość vff
Powiem tak masz test ciążowy w domu ??? Kupiłaś już ?? Jeśli nie to idź jutro i kup 10 zł , jeśli masz to zrób i podaj wynik , a po tem się pomyśli co należy zrobić i się pogada . Nie mozemy gadać nie wiedząc co i jak

Gość TakaSobieOna
Jeszcze dobijaj dziewczyne!!

Gość wrazliwa 16tka z obcym
kolesiem po pijaku, zamiast sie uczyc i pomoc rodzicom w kredycie... Co teraz? ano wypijac to piwo, innej rady nie ma.

Gość no tak ani okresu ani adresu
jak zwykle głupia prowokacja na kafe :O dziecko, idź odrobić lekcje na jutro!

Gość Anonimowa.
ty mała szmato?, kolejna prowokacja? ja wiem co zrobiłam i ze w huj źle. ale człowiek sie uczy na błędach . jak coś wam sie nie podoba to wgl. nie komentujcie ja was o opinie nie pytałam. a zresztą piszcie co chcecie mi to wisi i ta stronka gdzie nawet nic napisać nie można. mam jeszcze przyjaciół którzy mi pomogą.

Gość ghth
jak to nie wiesz co dalej? idz dalej się kurwij! jest szansa ze zajdziesz w jeszcze jedna ciaze!

teraz to chyba najwazniejsze zeby sprawdzic czy jestes w ciazy - wiec 1y krok to kup test i go zrob - pozniej mozemy zaczac pomagac, a teraz to nie wiadomo jak i pamietaj, ze nie kazdy stosunek bez zabezpieczenia konczy sie ciaza - kiedy to bylo, czy to byly dni plodne i czy masz jakies objawy ciazy??

Gość Anonimowa.
Nie wiem kiedy mam dni płodne. To był seks oralny i on doszedł więc na pewno raczej to będzie ciąża.!!

Gość opa opa ssssssssssssssssssssss
To czemu nie zrobiłaś testu?No proszę Cie,w jakimś celu je się stosuje.Myslisz,że to co napiszą na kafe będzie wyrocznią?

nie no fajnie! malolaty biora sie za sex nie wiedzac nawet kiedy moga byc plodne a kiedy nie,matkoa czy my zyjemy w sredniowieczu? gdzie zabezpieczenie,malo tego? przeciez jak sie zdecydowalas juz na cos takiego,czemu nie pomyslalam o skutkach typu DZIECKO! czy wam trzeba zlad dupsko abyscie wiedzialy ze trzeba sie zabezpieczac?????

uwazasz ze zawsze podczac cyklu jak fact sie spuci w ciebie to od razu zajdziesz w ciaze? kobieta nie jest plodna tyle dni ile ma miesiac,najpierw to ty usiadz i poczytaj w internecie o plodnosci kobiety,wstyd ze dziewczyna bieze sie za seks a nie zna podstawowych rzeczy

Gość Anonimowa.
nie każdy ma czas siedzieć godzinami i czytać co pisze w internecie. Skąd miałam wiedzieć że przez oral zajdę w ciążę.? aż tak głupia nie jestem.

Gość dizi
a Okres Ci sie spóźnie ????????????????? W jakich dniach cykly uprawialiscie ten sex

Gość jedupahu
jak to przez oral?Bez sensu,to prowokacja,jeszcze nie widziałam żeby ktoś przez układ pokarmowy zaszedł w ciążę.Idź dziecko do szkoły albo poucz się do klasówki

Gość Anonimowa.
Nie okresuje jeszcze. ale słyszałam że mozna nie okresować i być w ciąży.

Gość atram4
Dziewczyno, idź do ginekologa. Bo nawet jeśli w ciąży nie jesteś to i tak powinnaś skoro w wieku 16 lat nie masz jeszcze okresu.

Gość jedupahu
kobiety,matko nie widzicie że to prowokacja?

Gość Anonimowa.
Ginekolog.? ale do niego trzeba isć z rodzicami samej mnie nie przyjmie.

Gość Prawdziwa Anonimowa
Acha spoko jakaś laska sie podemnie podszywa . wiem kiedy są dni płodne , po drugie nie uprawiałam sexu droga pokarmową a po test ide we wtorek.

Gość Prawdziwa Anonimowa
acha no i wtedy kończyły mi się w sumie dni nie płodne ale okres mam bardzo nieregularny .

Gość Prawdziwa Anonimowa
Acha a test wykaże ciążę 3 dni po stosunku.?

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ej laska ty jestes pojebana niepodszywaj się podemnie bo to nie jest miła sytuacja a ty robisz sobie ubaw z takich żeczy idz się pobaw klockami jak ci się nudzi a mnie zostaw w spokoju po test idzie sie tak miedzy 12 a 14 dniem po stosunku

Gość eeeeeeeeeeeeeedekz kredek
nie wykaze, mnimum w dniu spodziewanej miesiaczki.