Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noja juz nie wyrabiam

jak przekonac męza??-kredyt

Polecane posty

Gość noja juz nie wyrabiam

zarabia 20tys na miesiac i nie chce wziasc kredyt na dom ,jak go przekonać?? on uwaza ze nie warto ,ze przedwszystkim sie nie oplaca i ze jak wezmie kredyt na 30 lat np.3---400tys to bedzie musial co miesiac placic2 tys przez 30 lat -a on nie jest pewny swoich dochodow ,jak go przekonać??? przeciez ludzie zarabiaja po 5-6 tys i sie buduja...jak mu przegadac?"

Gość popieram twojego męża
sama jestem w podobnej sytuacji, mam podobne zarobki i nigdy nie wezmę kredytu na dom wybuduję go jak sama na niego zarobię wiesz ile odsetek zapłacicie za taki kredyt? masakra prawdziwa i nikt nie wie co się stanie za 10 lat, czy nie stracę pracy/zdrowia itp. a ile ty zarabiasz? może jeśli tak bardzo chcesz tego domu, weź kredyt na siebie?

Gość a ty ile zarabiasz
?? 1500 ? :D

Gość juz niemamsil
ja nie pracuje zajmuje sie dzieckiem w mieszkaniu malym 50 metrow ktore powali sie sypie i trzeba remontowac ,chcialam go przekonac chociaz na wieksze mieszkanie ale on sie uparl na dom za gotowke -no ludzie ale tak to my sie bedziemy latami budowac :/ juz sama nie wiem jak go przekonac.Maz ma 3 firmy i to prawda nie wiadomo co bedzie za 10 czy 20 lat..ale ludzie biora kredyty przy nizszych dochodach 6tys/m i zyja....

Gość 50 metrow
to nie jest male mieszkanie darmozjadzie

Gość popieram męża
słuchaj, ale jeśli np. będziecie oszczędzać to jesteście w stanie odłożyć 10-15 tys. przecież takie nadprogramowe pieniądze można wrzucić w fundusz rynku pieniężnego żeby ładnie urosły. Za 3 lata (pewnie macie już jakieś oszczędności) będziecie mieli dom w stanie surowym :)

Gość juzniemamsill
na 3 osoby male...nawet dobrze gdzie suszyc nie ma ubran ..szkoda gadać

Gość a mnie doooo
ale z ciebie zmanierowana picza

Gość popieram męża
50 metrów to nie jest też dużo, zwłaszcza że jest małe dziecko. Ja mieszkam na podobnym metrażu i wiem, że gdybym musiała wcisnąć jeszcze dziecko to nie bardzo byłoby gdzie

Gość a mnie doooo
qrwa ludzie na 30 m zyja w czworke a jej 50 m malo ja pierdole jaka bladzia

Gość popieram męża
przeprowadzka do innego mieszkania pewnie wam się nie opłaca bo to dodatkowe koszty ja pranie suszę w swojej pokojo-sypialni:) jednak pomyśl o tych odsetkach, zdajesz sobie sprawę ile trzeba wypłat oddać w tym celu:)?

Gość a mnie doooo
a balkonu lalunia niema ?????

Gość 50 metrow
50 m to albo dwa duze pokoje albo jeden duzy i dwa male a meza nie przekonasz bo to on ma kase aty jestes tylko pacholkiem

Gość popieram męża
a wy pochopnie oceniacie człowiek jeśli trochę zarabia ma trochę większe wymagania

Gość a mnie doooo
halooo ale to jej maz zarabia i on niema takich wymagan tylko mysli slusznie,a lalunia siedzi w domu i w dupie jej sie poprzewracalo i tyle !

Gość popieram męża
w takim razie może pomyśl kto spłaci kredyt jeśli mężowi coś się stanie? trzeba brać wszystkie warianty, nawet te nieprzyjemne

Gość prawde ci powiem
wiesz czemu on nie chce wziasc mieszkania na kredyt? bo wtedy bylo by one wspolne a za jakis czas mu sie znudzisz i wezmie sobie nowa lalunie a ty bedziesz musiala szukac innego sponsora

Gość popieram męża
może ja za bardzo się wczuwam w ten wątek :)? w jakim wieku jest wasze dziecko? osobiście chyba bym się trochę obawiała będąc na utrzymaniu męża, teraz takie dzikie czasy, że nie wiadomo czego po facecie można się spodziewać

Gość 50 metrow to calkiem fajne
mieszkanko 2 pokojowe...niejedni wam go zazdroszcza ale tobie pewnie ciagle malo jest....

Gość a mnie doooo
no malo piczy ...echh

Gość chyba zostałaś
przekonana, nikt nie poparł twojego pomysłu

Gość aleś ty dziwna
100 tys na rok możecie spokojnie odłożyć, a ty chcesz teraz pakować się w takie kredyty kosmiczne jak możesz poczekać tych kilka lat i bez zadłużenia mieć ten dom. Kurcze my za 2,5 tys musimy miesiąc przeżyć w 3, o własnym mieszkaniu nie mam nawet co marzyć, ale jakoś starcza, to wy przy dochodach 20 tys spokojnie dacie rade te 100 tys odłozyc jak nie lepiej

Gość w dupie ci malo pasozycie

Gość idz do pracy i sama zarob na
kredyt

Po h.. ten kredyt? Można budować się powoli, przeznaczając 10 tys. miesięcznie na budowę i jakoś pójdzie. Nie masz dziecko za dużego apetytu? Facet ma rację, a ty nie masz pojęcia o życiu. Idź, napij się zimnej wody.