Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz zmadrzalam

Są tu zdradzone żony ? Odpiszcie mi bo mnie krew zaleje

Polecane posty

Gość ja juz zmadrzalam

Jak zachowują się wasi męzowie po zdradzie? Też przychodzą błagają o przebaczenie jak to oni kochają? mój się tak przyczepił że już nie mogę wytrzymać z dziadem pisze dzwoni siedzi pod drzwiami i robi z siebie ofiarę. ja już swoje wypłakałam i patrzę trzeźwo na sytuacje i chodź mamy czteroletnie dziecko to nie pogodzę się z tym bucem ze względu na córeczkę i jego noga nie postanie w mym domu.Ale ja wiedziałam od początku ze coś się święci niby praca niby to niby sramto aż wkońcu upił się na imprezie u szwagra i język się rozwiązał i wyśpiewał mi co narobił . Wstrętne bydle. Kobiety nie dajcie się oszukiwać bądźcie czujne!!

Gość niech sobie wraca
do tej baby co mu dała:)

Gość kryzysowa dziewka
Ja mojemu wyrzucałam wszystkie rzeczy przez balkon hehe też już przejżałam na oczka:)

Gość mój eks to chciał wracać jeszc
ze rok po tym jak go z domu wywaliłam. To dupki są. Nie trzeba się z nimi caCKA BO ZDRADZAJĄ I KŁAMIĄ JAK NAJĘCI.

Gość ja swojemu byłemu
powiedziałam że ochłapów po kimś nie zbieram. a o rozwodzie przeważyło juz samo to, że gnojek nagle przypomniałsobie że mnie kocha !!! hehe, tak, nagle zaczął kochać, tylko ciekawe czemu dopiero wtedy, gdy kochanica go rzuciła ?? wówczas nagle oświeciło go miłością do " złej " żony :):)

Gość ja zdradzacza wyrzuciłam
z domu i z życia; wreszcie żyję normalnie :D nie rozumiem tych debilnych bab, które "przebaczają" i fundują sobie piekło z życia :(

Gość leb jak sklep
A jak :D