Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzamajkasleep

To takie dziwne?

Polecane posty

Gość Dzamajkasleep

Sama juz nie wiem, czy ze mna cos nie tak... Przyznalam w pracy, ze moj malzonek wyjechal na urlop. No tak sie zlozylo, ze jemu zostal tydzien urlopu do wykorzystania a ja nie dostane teraz wolnego. Kolezanki z pracy potraktowaly mnie jak ufoluda. Ze jak moglam na to pozwolic i ze na bank bedzie mnie zdradzal i wogole co to za pomysl... Jak dodalam, ze nie tylko zgodzilam sie, ale wypchnelam go na ten urlop (a co niech se chlop wypocznie a nie bedzie siedzial jak glupi w domu) to zostalam mianowana przez kolezanki na naczelna idiotke. Hmmm... Z mezem jestesmy razem od 5 lat. od 5 lat czesc urlopu spedzamy osobno. Nie wiem, ale ja na prawde nie widze w tym problemu. Przeciez jak bedzie chcial mnie zdradzic, to nie musi z tej okazji urlopu brac, nie? Dodam jeszcze, ze koledzy, ktorzy dowiaduja sie, ze maz ma osobny urlop, reaguja nieskrywana zazdroscia. Wiec jak to jest?

Gość a no tak
że w twojej pracy same idiotki siedzą:)

Gość Dzamajkasleep
Ja wiem, ze jest dobrze. :) Tylko zastanawiam sie skad u kobiet taki strach przed daniem odrobiny wolnosci partnerowi? Na prawde nie rozumiem tego. Przeciez i tak 24 na dobe z soba nie jestesmy. Wiec i w domu ma mozliwosc mnie zdradzic. Hmmm...

Gość a no tak
dla własnego i partnera zdrowia lepiej czasem od siebie odpocząć i zatęsknić :)

Gość a no tak
:) zdrada na urlopie - ciekawa hipoteza :) ja nie mam nic przeciwko jak mój facet raz na jakiś dłuuugi czas wybierze się z kolegami do klubu ze striptizem :)

Gość Dzamajkasleep
No wlasnie. :) Tez tak uwazam. :) I ciesze sie bardzo, ze znalazlam podobnie myslaca osobe. :) Wlos mi sie na glowie jezy jak czytam tu na forum o sledzeniu partnera, robieniu mu jakiegos sajgonu w domu, reagowaniu histeria na kazde jego wyjscie do kiosku. Wole zeby moj maz byl ze mna dlatego, ze chce a nie dlatego, ze sie mnie boi... Sama tez nie znioslabym w zwiazku zamordyzmu. Ale moze sa tacy, co lubia taki hardcore na co dzien.

Gość bo te kobiety myślą
że jak faceta trzymasz krótko to będzie wierny :) nie wiem kto się bardziej łudzi: one czy my:)?

Gość etam odrazu zdrada
nie sluchaj głupich bab...czasem dobrze odpoczac i zatesknic...

Gość Mertoro
Dziwne jest tylko to, że nie jesteś chorobliwie zazdrosna:)

Gość Dzamajkasleep
Ufffff.... Wiec nie musze zamiawiac terminu u psychologa- sa tez myslacy, podobnie jak ja. No tez sie dziwie, ze nie jestem chorobliwie zazdrosna. Bo ogolnie to jakas pandemia z ta zazdroscia panuje. :) Owszem, jakby moj facet w zywe oczy podrywal inna kobiete, to z kamienia nie jestem. Ale tak? ... Chociaz klamie troche. Jestem zazdrosna, ze on... ma urlop a nie ja. :)

Gość zorza5-50
Nie przejmuj się ludzkim gadaniem, bo to często wynika z braku zajęcia. Bo ludzie jak nie mają co robić plotkują.A w związku ważne jest wzajemne zaufanie i to że możemy liczyć na naszego partnera życiowego w każdej sytuacji chociaż najtrudniejszej ale zawsze.A życie pokaże jak jes naprawde