Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marne kłaczki

Preparat na wypadające włosy.... bardzo wypadające....

Polecane posty

Gość marne kłaczki

Dziewczyny mam pytanie... czy któras z was stosowała belisse na włosy albo H-pantoten??? Bo znalazłam w miare pozytywne opinie po stosowaniu 2-3misiecznym a niestety moje wlosy moga juz dlugo ni eprzetrwac:( Czy macie moze jakies inne sposoby preparaty??? Plisss pomocy ....

Gość ghjkl
ja walcze juz dwa lata z wypadającymi włosami,brałam już wszystko z apteki ale dopiero inneov mi pomogły,no i oczywiście szampony tylko z apteki

Gość marne kłaczki
błagam nie strasz.... ja niestety swoim nie pomagalam... prostownica farba :/ Pliss jesli ktoas ma jakikolwiek sposob to blagam napiszcie..

Przede wszystkim lekarz i badania! Od tego należy zacząć, ja nie wiem na co wy czekacie, mnie jak tylko zaczeły włosy wychodzić bardziej niż zwykle to umówiłam się do dermatologa. Żadne witaminy do kupienia w aptece bez recepty czy kosmetyki nie pomogą jeśli wine ponoszą zaburzenia hormonalne lub silna anemia. Od tego się zaczyna, kiedy wyniki są dobre wtedy można szukac innej przyczyny.

Gość takie
nadmierne wypadanie może być objawem różnych chorób, skonsultuj z lekarzem, ale nie zaszkodzi ci nafta z olejem rycynowym, co drugi dzień na 10-15 minut wetrzyj w skórę głowy, potem zmyj, efekty zobaczysz po dwóch tygodniach.

Gość rudapl
Dermatolog czy endokrynolog?

Gość 22211
Ja byłam u dermatologa a on dał mi skierowanie do endokrynologa. Do endokrynologa musisz mieć skierowanie , chyba że idziesz prywatnie. powiem szczeze że mi pomógł cynk, po nim mi dopiero przestały wypadać.

Gość rudapl
Ja już brałąm masę medykamentów i preparatów typu Vichy do zewnętrznego stosowania. Koszmar się zaczął w 2 miesiące po wyjściu z głodówki. Została mi chyba 1/3 włosów i mimo, że ostatnimi czasy po kolejnej doustnej kuracji sypie się ich znacznie mniej to i tak nadal wypadają. Coś czuję, że bez wizyty u lekarza się nie obejdzie. :-(

Gość 22211
najwidoczniej brakuje ci cynku albo żelaza ale najlepiej zgłoś siedo lekarza na badania, już dawno powinnas to zrobić

Gość kamisami
polecam wcieranie w skóre głowy wodę brzozową lub pokrzywową kosztuje tylko 3zł

ja chyba pobiegne jutro kupie tenh-pentoten...podobno jesli sie je systematycznie przyjmuje to daje efekt... zobacze jesli nie pomoze to pojde do lekarza... Jestem z malej miejscowosci i tu nie mam ani dermatologa ani endokrynologa :/