Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana24

owulacja a dziewczynka !!!!

Polecane posty

Gość ja się nie starałam ale
słyszałam, że trzeba na dwa, ale i tak to nie jest pewne, że dziewczynka, bo moja koleżanka tak próbowała i ma dwóch chłopców, wszystko zależy też od genów.

:):) no własnie tez tak uwazam :):) jestem ciekawa co sadzisz o tym czy mozna zajsc w ciaze 6 dni przed owulacja ?? ja uwazam ze raczej nie ale lepiej sie przekoanc co o tym sadzicie :)

Gość ja się nie starałam ale
Plemniki nie przeżyłyby chyba 6 dni ;)

Gość hesy
Prawdopodobieństwo na dziewczynke jest gdy stosunek odbędzie się przed owulacją...ale to nie jest regułą...moja szwagierka miała robioną inseminację (IUI) w dniu owulacji (monitoring) i...urodzi córkę, a teoretycznie powinien być chłopiec...Ja też marzę o córce i kombinuję by się udało..;)

plemniki zyja w odpowiednim srodowiku nawet do 5 dni wiec zalecane jest juz sie kochanie 5 dni przed owulacja i do 3dni po dlatego dni plodne trwaja dosc dlugo;) a co do dziewczynki i chlopca to slyszalam ze to chodzi o sluz...meskie plemniki sa slabsze i ktrocej zyja wiec jak chce sie miec chlopca to najlepiej wowczas kiedy sluz jest wodnisty natomiast dziewczece plemniki sa silniejsze i zyja dluzej dlatego mozna sie kochac kiedy sluz jest gesty:) podobno;) tak slyszalam:)

nie nie to jest raczej nie mozliwe zeby zajs w ciaze 6 dni przed owulka:P nie ma co sie martwic na pewno w ciazy nie jestes :)

o proszę , ile kobiet tyle różnych opinii :-) w każdym razie ważne ,żeby było zdrowe, reszta nie ma znaczenia.

Ja mam baby Comp i tam prognoza płci jest skuteczna w 80% I z tego co zauważyłam to jest tak Dzień przed owulacją i w dzień owulacji jest dziewczynka

ale to trzeba miec szczescie i trafic :):) ja sie kochalam 8 dnia cyklu przy cyklach 28 dniowych niby male prawdopodobienstwo na zajscie w ciaze ale chyba jakies tam jest... jak sobie przegladalam fora to jedna dziewczyna napisala ze kochała sie 7 dnia cyklu przy cyklach 28 dniowych i ma teraz córe :):) moze mi sie uda :):)