Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva23

Zdradziłam

Polecane posty

Gość eva23

Zdradziłam swojego chłopaka a on mi to wybaczył tak po prostu! Czy to nie jest trochę dziwne?

Gość eva23
doradca87 sam jesteś jebaną suką

Gość tak seee mysle
ze zapewne on ciebie tez zdradzil , teraz mu latwiej)i wybaczyl

no dobra:) wiec uważam ze twoj facet to pizdeczka, albo wybaczyl bo jestes mu potrzebna tylko do ruchanska i ma kilka innych oprocz ciebie:)))

Gość balbinka 123
dwie opcje...albo tak cie kocha, ze przelknie wszystko, albo ma dokladnie to samo na sumieniu i dlatego tak latwo mu przyszlo wybaczyc

Gość eva23
może i kocha ale obiecał ze nigdy mi tego nie wypomni a teraz przy każdej kłótni mi to wytyka

Gość balbinka 123
no to pozamiatane...tak sie nie da...albo to przeboleje albo dupa..i tak sie posypie wszystko..a po co z nim jestes skoro go zdradzilas? z kims do kogos cos poczulas czy jakas przypadkowa przygoda? po co to ciagnac skoro i tak sie sypie?

Gość eva23
czy faceci tak łatwo wybaczają???

to ze kocha to nie znaczy ze ma nie wypominac a ze obiecal to nie znaczy ze musi dotrzymac slowa.. ty mu pewnie tez obiecalas ze sie nie puscisz a to zrobilas:) i tak teraz ma do ciebie 0 zaufania bo napewno zrobisz to jeszcze nie raz...;p

Gość tak niestety faceci
łatwo wybaczają, a wredne suki to wykozystują

Gość balbinka 123
moj by nigdy mi nie wybaczyl...nie przebolalby tego...nie sadze by byl w stanie przebolec fakt,ze mial mnie ktos inny...nie jestem facetem zapytaj facetow

Gość wyrucha sąsiadkę i będą kwita
:)

dziwisz mu się? zdradziłaś go! Mogłaś być dla niego kimś wyjątkowym, komu ufał najbardziej na świecie, a tymczasem potraktowałaś go w ten sposób. jak dla mnie to szkoda słów. Pewnie facetowi bardzo na Tobie zależy, ale życze mu aby przejrzał na oczy, zastanowił się dobrze, czy kobieta, która zdradza jest tym czego on od życia oczekuje i podjął słuszną dla niego decyzje.

Gość Ania565789908878
Mój by nie wybaczył, a już na pewno nie zapomniał. Posypało by się wszystko. Zresztą po co z nim jesteś skoro ciągnęło cię do innego penisa?

Gość eva23
tylko że przestał traktować mnie jak swoją dziewczynę.Wszystkich i wszystkiego mi zabraniał.A seks traktował jak coś co trzeba zrobić bez jakiejkolwiek przyjemności.

Gość eva23
w ogóle nie chodziło o seks tylko o bycie z kimś.....rozmowa,przytulenie

Gość balbinka 123
no to jak tak jest to po co w tym trwasz?boisz sie samotnosci?czekasz na kogos lepszego? nie potępiam cie zeby byla jasnosc....

Gość balbinka 123
wyglada mi na to ,ze on tez czystego sumienia nie ma...i do tego jest tyranem..teraz w ogole bedziesz miala pieklo,skoncz to czym predzej

Gość eva23
dwa lata temu wziął mi kredyt i mam poczucie winy ze przeze mnie ma problemy wiele razy chciałam to skończyć ale on nie chce nawet jak spotykałam się z tamtym mężczyzna to jedził za mna

może trzeba było porozmawiać o tym, co Ci nie odpowiadało? A jeśli już uznałaś, że nicsię z tym nie da zrobić to postępować odpowiedzialnie, szanować uczucia tej drugiej osoby, w końcu to był Twój chłopak, no chyba, że nie mam racji i traktowałaś go jak swoją zabawke, tym gorzej dla Ciebie.

Gość eva23
bardzo bym chciała ale za każdym razem jak mówię że to koniec dochodzi do awantury to wydzwania do mnie moich rodziców rodzęństwa przyjedza i po jakimś czasie mówi że nie chciał zeby tak wyszło i wszystkich przeprasza

Gość balbinka 123
no pieknie...coraz wiecej sie slyszy o takich psycholach...ale na to jest na szczescie rada...nakaz sadowy...zakaz zblizania sie w koncu w Polsce ktos o tym pomyslal, prawo nadal jest niedoskonale ale to juz cos...przemysl wszystko postaraj sie to jakos zalatwic oddaj mu jak najszybciej pieniadze i zmykaj

Gość eva23
poza tym powiedził, że jeśl z nim zerwę, to utnie sobie penisa, bo już mu nie będzie potrzebny. Jak mam z nim zerwać w takiej sytucji:(

Gość in my opinion
to z czystym sumieniem Go biorę:D za męża.. Tak się waha lam..mimo, że serce mówiło: bierz! Bo dzieci, bo skandal.. No ale jak go zdradziłaś.. to teraz wiem, czemu Go tak kontrolowałas:D Sama zdradzasz i innych też o to posądzasz...

Gość eva23
wiele razy z nim o tym rozmawiam a w zasadzie to ja mówiłam a on milczał wydaje mi się ze po mimo jego wieku(27lat) nie potrafi poważnie porozmawiać o uczuciach