Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva23

Zdradziłam

Polecane posty

Gość eva23
ani o bzykaniu. No ileż można mumlać ustami kluchę, dajcie spokój! Potrzebowałam twardziela...

Gość eva23
chciałam iść nawet do adwokata czy notariusza żeby podpisać taką umowę że to je bede spłacała ten kredyt ale on mówi że bierze to wszystko na siebie i jakiś czas jest dobrze a póżniej znowu wygaduje że mam kłopoty przeze mnie

wiecie co? obejrzyjcie soie Ojca Chrzestnego. Zobaczcie jak ludzie postępują zdgodnie z zasadami, które przyjmą, z honorem, szacunkiem do siebie, i do ludzi, ktozy na niego zasługują, i przede wszytskim zgodnie z samym sobą. Współczesny świat zmierza w zupełnie innym kierunku...

Gość eva23
a propos filmów oglądalam z nim teksańską masakrę piłą łańcuchową i on powiedział, żebym mu zrobiła kawe

Gość balbinka 123
naiwna jestes...oczywiscie ze bierze wszystko na siebie bo widzi co sie swieci i chce cie od siebie uzaleznic...nie daj sie

Gość eva23
no ale przecież opłaca mi się

Gość eva23
mam 22 lata i chciałambym się zakochać a nie trwać w związku ktory nie ma przyszłości.Kiedys chciałam mieć z nim dzieci,wziąć ślub ale on uważał ze to za wcześnie a ma już 27 lat .Chcę się zakochać a nie wiecznie płakać przez niego