Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszka modliszka

PKO SA bankowosc elektronicznz pytanie

Polecane posty

Gość mniszka modliszka

chcialabym wiedziec ile sie placi w tym banku za dostep do rachunku w internecie i ile kosztuja przelewy z takiego konta

PEKAO SA jeśli już ;) zależy od opcji twojego konta ja mam za darmo prowadzenie konta i za darmo przelewy

Gość mila8
Za dostęp do rachunku internetowego i przelewy nic nie płacę.

Gość mniszka modliszka
faktycznie masz racje:)sprawdzalam w cenniku i mi tez wychodzilo ze maialabym za darmo ale wolalam sie upewnic czy nie ma zadnych dodatkowych oplat

Gość to drogi bank jest

Gość mniszka modliszka
a czy dlugo sie czeka na otrzymanie dostepu do konta elektonicznego (od zlozenia wniosku)?

Gość Chopok
ostatnio była jakaś awaria i ludzie nie mogli się dostać do kont

mam konto w tym banku już od kilku lat. od 4 lat korzystam z rachunku przez internet. nigdy nie było żadnej awarii i nie mogę na nic narzekać ;) mam dostęp do wszystkich bankomatów w całej Polsce za darmo, dostęp do rachunku przez internet za darmo, przelewy za darmo :) czego chciec wiecej? :D

Gość to drogi bank jest
to jakie Ty masz konto ????

Gość to drogi bank jest
a ile płacisz za prowadzenie rachunku? i obsługę karty?

za prowadzenie rachunku 13,99 miesięcznie. za karty (jesli użyje ich 3 razy w ciągu miesiąca) nic nie płacę

Gość mila8
a czy dlugo sie czeka na otrzymanie dostepu do konta elektonicznego (od zlozenia wniosku)? Podpisujesz umowę, dostajesz numer klienta, wymyślasz hasło i w ten sam dzień możesz już opłacać, przynajmniej u mnie tak było (chyba nawet od razu mogłam zalogować się)

Gość to drogi bank jest
no własnie :D i Ty polecasz ten bank? w innych bankach masz to samo za darmo (zupełnie za darmo) lub ewentualnie za samą kartę płacisz :D a tu piszesz, że masz wszytko za darmo czyli za 14 złotych !!!

jakoś w innym banku nie chcieli mi dać tych wszystkich opcji które mam :) nawet tydzień temu w Millenium przekonywali mnie jacy to oni są super... a jednak dostępu do wszystkich bankomatów za free nie chcieli dać :) no dobrze, płacę 14 zł, ale pomyśl ile bym płaciła gdybym wypłącała kasę w różnych bankomatach i pobieraliby mi za to 5 zyla?? bo uwierz mi wypłacam bardzo często i uzbierałoby sie z tego jakieś pewnie 4 razy tyle co płacę za konto :) tak, POLECAM PEKAO SA :D

Gość to drogi bank jest
no spoko a Alior? sama mam w Pekao SA ale teraz zmieniam bo doszlam do wniosku ze to zlodzieje :O

dobra, więc wskaż mi bank, który da mi konto z oprocentowaniem 3,7 % (rachunek osobisty nie oszczednościowy) wypłatę we wszystkich bankomatach w polsce za darmo, dostep do rachunku internetowego za darmo, przelewy za darmo, brak opłat za karty, nowe karty za darmo (gdy sie zniszczą lub skonczy sie ich wazność) i to wszystko za mniej niż 14 zł miesiecznie :) pokaż a chętnie tam przejdę :D

Gość to drogi bank jest
no wydaje mi się, że Alior właśnie a te procenty to i tak przy kosztach prowadzenia konta wychodzisz na minus lub zero...co zarobisz to oddajesz ja nie jestem specem, ale sama ostatnio robię rozeznanie bo chcę uciekać z "żubra" i na razie Alior wydaje mi się być najlepszy ale to wszystko zależy od potrzeb...w Aliorze tylko 10 przleweów/mc jest darmowych. pozostałe (do 49) płacisz 30 gr za smsa z kodem a od 50 przelwu płacisz chyba 70 gr

Gość to drogi bank jest
no i karta płatna 3 zł/mc nie chcę Cię przekonywać ale uważam że Sa jest drogi po cholerze ja stamtąd uciekam ;)

Gość mea przeciez placisz za karty
bankomatowe, nie wiesz o tym? 3 zl miesiecznie