Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barobavska

czy dziewczyny 20 letnie nie wkurzają sie że wyglądają gorzej od 40 stek ?

Polecane posty

Gość barobavska

20 latki są grube, mają głębokie pępki, boczki, wciskają sie w leginsy, zniszczone włosy , brzydka cera, krzywe zęby nie zazdrościcie że 40 to ładne zgrabne efektowne kobiety chodzące na fitness i basen ? :-)

Gość kaskadka
jaaaaasne bo wszystkie 20 to grubaski a 40 to te super. :o

Gość snyhrwynj
barobavska bo 40tka musi o siebie dbac,bo jak nie zadba to juz bedzie całkowita klapa.A 20 nawet jak nie dba to młodoscia nadrabia

Nie zazdroszcze....Nie mam czego... :) Nie jestem idealna, też mam jakieś tam 'kompleksiki'... Jestem naturalną dziewczyną...nie nakładam pudru, fluidu i innych niszczacych skórę chemicznych gówien...:) To mi będą zazdrościć 20latki jak ja będe miala 40 lat :))

Gość a o co chodzi z tym pepkiem

Gość gdzi ty masz te 40
? większość z niech o zapasione starsze panie i mówię to z perspektywy kobiety po 40stce zawsze czuję się dużo młodsza od każdej 40stki którą spotykam

Gość głębokie pępki
są wyrzłobione od szampana. Gdy podcza sexu kobiety sobie go wlewają a potem facet im go wypija. 40 tak nie robią :0

Gość głęboki pępk może
służyć także do głębszych penetracji. 40 tak nie robią;o

Gość nhrhtr4
Kobieta po 40 ktora wyglada K.ma albo swoja kase i to spora aby zadbac o siebie,albo ma bogatego meza.20 letnie nie maja tyle kasy co 40 latki dbajace os iebie,no chyba,ze 20 latka jest dziwka i ma bogatego sponsora. Te 40 latki tez nie zawsze byly ciekawymi kobietami. Znam wiele kobiet p[o 40 ktore teraz sa fajnymi babkami,ale jak miał 20,25,a nawet po 30 to były takimi niezbyt fajnymi babkami. Dbanie o siebie zwiazne jest z iloscia posiadanych pieniedzy,niestety

Gość głębokie pępki
słurzą także za wabiki gdy kobieta ma krutką bluzke faceci wtedy kombinują co z takim pępkiem mogliby robić. 40 tak nie robią;0

Gość nie widzialam jeszcze
zadnej 40 w polowie tak wygladajacej jak ja. jak porownujesz brzydka 20 do bardzo zadbanej i ladnej 40, dobrze zakonserwowanej i po redukcji zmarszczek, pewnie wynik moze byc dla starszych pan korzystny. w innym wypadku- starosc nie radosc. zmarszczki nie dodaja urody, wiotka skora i brzydsze cialo tym bardziej. wolniejsze ruchy, mniej energii- tylko nie pisz,ze to nieprawda, bo to smieszne i dowiodloby ze zyjesz swoimi wyobrazeniami a nie realiami. o dziwo, dziewczyny teraz sa szczuplejsze niz kilkadziesiat lat temu. wiec przysadzista stara dupo- ochlon.

Gość pewnie facet
zostawł Cię bo znalazł młądą babeczke z naprawde głębokim pępkiem!!

Gość barobavska
mój pępek wygląda jak studnia głębinowa

tak ciekawe tylko dlaczego faceci porzucają swoje 40 stki dla 20-stek? ;) i nie wszytskie 20-stki są grube i zaniedbane czesto jest wręcz przeciwnie. ale i tak podejrzewam ,że to jakaś głupia prowokacja . bo chyba nie można byc tak głupim i zazdrosnym ? ;)

i wiadomo starość nie radość , 40-stka nie może się równać 20-stce . ale nie wiem dlaczego kobiety robią taki dramat z upływu lat? Przecież nic nie trwa wiecznie , nikt z nas nie bedzie wiecznie młody , czas się nie zatrzyma i jest to normalne ,że każdy z nas bedzie miał w koncu te 40 czy 50 lat jeżeli tylko tego dozyje. Dlatego kobieta może być piękna ,ale zawsze jak na swój wiek. Np Beata Tyszkiewicz - widać ,że nie jest młoda ,ale jest piekna na swój sposób

Gość a co myślicie o pępku
joli rutowicz. Myślicie że ma ten powabny głębinowy?

Gość do nie widziałam jeszcze
ty tez będziesz starą 40tką :)