Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hedon

co sadzicie o ukladach opartych tylko i wylacznie na seksie?

Polecane posty

Gość Hedon
zapewniam ze na pewno sie nie znamy:) spodziewalas sie innej nazwy miasta??

Gość naiwana i glupia
czy karolek7676 to zigolak z berlina?

Gość ironnnn m
"tyle że do takiego 'związku' potrzebne są dwie na prawdę dojrzałe osoby, " no tak, bo dojrzałe osoby potrafią perfekcyjnie wszystko przewidzieć , nie mają uczuć ,a już na pewno się nie zakochują :O 🖐️

Gość siostra rembajlo
nie wiem o co chodzi z tym karolkiem ale po mojemu to nie karolek a piotrek czaruje kobiety....;)

no cóż wiem że jest sporo takich układów......bez zobowiązań, emocji. Spotykają się...spędzają miłe chwile i każdy wraca do swojego życia. Nie pochwalam, nie krytykuję....każdy ma prawo do własnego życia....ot tyle

Gość Pracownica salonu
Uklady oparty na sexie -tylko??-tak sie nie da .Musi zaistniec jakas nuta sympatii,namiastka ....mechaniczny sex nie jest czyms fajnym-konczysz ubierasz sie i bez slowa wychodzisz?straszne.

a druga sprawa.....zakochują się małolaci/małolatki.....z wiekiem inaczej podchodzi się do uczuć. Nie mówię że lepiej.....bo nam starszym i doświadczonym życiowo czasami brakuje takiego beztroskiego i szaleńczego uczucia :) Ale chyba najfajniej smakuje seks połączony z szaleńczym uczuciem :) mhhhhh oj tak

Gość Pracownica salonu
Nie powiesz mi,ze wystarczy Ci fajna dupa by sie z nia sexic...?:Oszok.Nigdy nie rozmawiacie po przed??

znaczy ja nie jestem reprezentatywny ;)Tym bardziej że kryzys wieku sredniego już poza mną;) ale znam wielu kolegów dla których naprawdę nie ma to znaczenia

Gość Pracownica salonu
Ja jestem kobieta wiec nie wiem jak z Wami jest,skoro mowisz to pewnie wiesz lepiej. Sadze,ze kochac sie bez sympatii "jest łatwizna. Sama nie wyobrazam sobie czegos tak ochydnego jak kochac sie z kims do kogo nic sie nie czuje ...pociag fizyczny i intelektualny jak dla mnie to podstawa.

a ja myślę że to nie ma znaczenia nie tylko dla facetów....gadam z koleżankami na takie tematy to wiem.

Gość Pracownica salonu
ohydnego*

Gość Pracownica salonu
Swiat staje sie dla mnie dziwny...sex to nie mechanizm typu" wloz i wyciagnij w pore " to przeciez pocalunki pieszczoty ...

Gość versace88
a uprawiajac sex np z kezanka. znaja sie a spotykaja sie tylkp dla sexu... takie zjawiska tez przeciez idzie zaobserwowac w naszym spoleczenstwie i to.coraz czesciej.. osoby znajasie i uprwiaja sex tylko po to aby zapokoic zadze.. Co na to powiecie????

ale pociąg fizyczny i intelektualny to coś zupełnie innego niż miłość. w tym rzecz....że czasami to wystarczy....by coś się działo

Gość Pracownica salonu
tak -to nie milosc ...ale bez tego na zimno ...zupelnie zimno ja nie umiem...moze jestem nienormalna ale nie umiem nawet kogos pocalowac ot tak...bez odrobiny sympatii

margarita....jak juz wspomniałem ja stary jestem to i wapno sie lasuje ;)ale widziałem i to i owo ;)ale nie oceniam , takie życie...tak po prostu

maxym ja też nikogo nie nie oceniam.....każdy żyje jak chce...jak mu dobrze. Tylko również wiem...że nie jesteśmy w stanie przewidzieć co życie przyniesie...jakimi pobudkami będziemy sie kierować...czy np. nie damy sie skusić ot tak komuś kto nas zakręci na maksa...zafascynuje na tyle że popłyniemy.....bez uczucia, miłości. Takie rzeczy sie zdarzają.....a czy nie dopadnie to nas? tego nie wiemy....nie oceniajmy więc innych, nie zarzekajmy się...życie jest pełne niespodzianek :)

Gość Pracownica salonu
Ja nie oceniam nikogo !

Gość versace88
ogolnie w dzisiejszych czasach kazdy robie to co lubi. jezeli komus to pasuje to luzik i szacunek ze potrafi traktowac partnera do sexu jak przedmiot. Ja ogolnie zeby.przespac sie z.kobiet to potrzebune uczucia w koncu nie bede sie kochac z byle kim... w sexie musi byc uczucie i tyle

Gość jutrzenka-ja
Ostatnio otrzymałam taką propozycję, ciągle ją ponawia. Ja jednak boję się, że to mogłoby się dla mnie źle skończyć.