fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 19, 2009 kurwa coś mi się porypało. Ale tu nie ma nikogo z Warszawy miało byc !!!! :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 heh, to do mnie daleko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Fioletowy, niezła fota :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wirus Świńskiej Grypy Napisano Listopad 19, 2009 Z Warszawy to już wszędzie mam blisko. Bo wiecie... ja potrafię szybko się przemieszczać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 19, 2009 bry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 widelec widzę, ze dziś Ty konwersujesz z Ostra Siostra :O :D Tez ja tak lubisz...? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 19, 2009 wszystkim :) ja już po audicie :P nie taki diabeł straszny jak go malują :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 a co to za świnia się tu panoszy? tera ja---czyli audyt wypadł ok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 leniwcu mam nadzieje, zę to o świni to nie bylo do mnie :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 chollera...no co Ty :O miałam na myśli grypę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 19, 2009 cześć chollerka. Myślałam, że tylko mi ona działa na puder :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 widelcu no co ty :D wczoraj ja miałam z nia wymiane zdań :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 a kto to ta Ostra-czytaj tępa siostra? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Wschodząca gwiazda Kafe. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wirus Świńskiej Grypy Napisano Listopad 19, 2009 "Wschodząca gwiazda Kafe" - to zupełnie jak ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 Grupa...a kysz, a kysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 Laniwcu jakiej grupy :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 19, 2009 literówki się zdarzają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 ale u mnie literówki są wyjątkowo częste :D cholero...myślalam, że już się do tego przezwyczaiłaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 też zwróciłam na to uwagę :O biedna dziewczyna :O no cóż...nawet klamać trzeba umieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 19, 2009 Leniwcu chyba za dużo pijesz :o :o :) Cholerkopiękna brunetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 Złoty nie piję za dużo---niestety ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 leniwcu biorąc pod uwagę to, że sama robie literówki, przyzwyczaiłam sie :D Tamtego topiku juz nie śledze. Nie wiem, nie chcę jej usprawiedliwiać. Powiem Wam, ze mi jej troche szkoda. Nie wyobrażam sobie tego bólu po stracie dziecka. Nawet nie chcę wyobrazić. Ale tak jak napisałam, takie zachowanie, obrażanie, wyzywanie innych jest dla mnie straszna. Często ona się nie broni, tylko sama zaczyna wyzywać. Takie zwal sobie konia, czy inne tego typu teksty sa dla mnie okropne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 złoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Uznałem, że topic "OstraSiostra" to dla mnie za mocne. Cóż za biegłosć w używaniu używniu przymiotników i rzeczowników do zadawania ran kłutych oraz szarpanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 chollerka...ale ja mam wątpliwości co do straty przez Tępą dziecka :O Ona pisze o tym tak spokojnie...tak rozgłasza to....dla mnie jest to nie do pojęcia :O Klon...bo Ty masz za delikatną naturę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 hahahaha...to się Tępa postarała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Pomarańczka ----> słyszelismy już za pierwszym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 zemsta frajerów :D :D :D leniwcu nie wiem jak jest, nieżyje z nią na codzień. Dla mnie też jest to dziwne, ale tak sobie myśle, że może to taka reakcja...? Ni wiem co myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 19, 2009 Leniuszku można szybko nadrobić to że mało pijesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach