klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Jedynym wymaganiem kafeterii jest nauka czytania i pisania. Niekoniecznie ze zrozumieniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Chciałem napisać, "Umiejętność" nie "nauka" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 widelec...dzięki ...to miłe z Twojej strony :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Przepraszam Wasz bardzo , że u mnie świeci słoneczko od południa a nie u Was :D widocznie nie zasłużyliście na to Leniwiec , Julian a o czym Wy tak prawicie ? można wiedzieć ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 19, 2009 umiem czytać i pisać, jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Wymieniają wrażenia z ostaniego zlotu czarownic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Jaki zlot ? :o czyżby wyprzedaż mioteł odbywała się gdzieś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 19, 2009 figiel- po prostu byłam dziś nie dobra dla jednej kafeteriuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 A ffeee - Chyba będę musiała nauczyć Cie miłości do bliżniego :p patrz na mnie i bierz przykład :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 19, 2009 jaki nauczyciel taki uczen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Podaj adres poprzedniego , a policzę się z nim :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Była bardzo niegrzeczna. Obrzuciła ją oksymoronami, a potem walnęła przez łeb dygresją . :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 tamte tematy już usuneli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Widzę że ominęły mnie kafeteryjne "atrakce" , ale to dobrze , nawet bardzo , bo za takimi nie przepadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 My też nie przepadamy, ale zmusiliśmy się w imię wyższych celów. Niestety zapomnieliśmy już jakich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 taaaak...ale na pewno to był Wyższy cel!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Raczej nie było żadnego skoro nie pamiętacie :p No i nie ma już słońca - noc zbliża się wielkimi krokami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wirus Świńskiej Grypy Napisano Listopad 19, 2009 Nie lękaj sie dziecko. ja Cię przytulę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wirus Ptasiej Grypy Napisano Listopad 19, 2009 Hello, pamietacie mnie jeszcze, byłam tu pierwsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 19, 2009 Pomarańczo gratuluje odwagi :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Levviatan :) Pomarańczko a kogo usiłujesz przytulić ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 19, 2009 cześć figlarka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 ponownie skasowali topik ostrej...? działo sie tam jeszcze cos ciekawego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 No i rozchodzić się juz do domów - koniec na dziś pracy (chyba) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 chollerka...Tępa sfolgowała :O i zrobiło się nudno :O dosżlo nawet do wymiany buziaków Tepej i Klona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 W sumie pożytecznie spędzony dzień. Dostałem buziaka od OstrejSiostry. I Dany chciał mi skraść buziaka (cytuję "ty KLon możesz pocałować mnie w dupę"). Ten chłopak jest okropnie uczuciowy. To bywa czasem nieco krępujące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 19, 2009 hahaha...Klon....Ty szczęściarzu :D dostałeś od dwóch największych gwaizd kafee (brawo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 19, 2009 sorry ze wpiertole wam sie w temat, ale nie jestem na biezaco bo dopiero wrocilam z pracy - nie mam z czego sie posmiac do zupy pomidorowej??? naprawde skasowali tamten temat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach