Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 rewq---to pozazdrościć :O moje jest niestety podwyższone PZU....jeśli sama nie będę sobie schlebiać...to kto za mnie to będzie robił? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Leniwiec na podwyższone Libido mam swoje sposoby :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 hmmm...rewq---to pochwal się nimi ;) :P bo ja takie młode i nie doświadczone dziewczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 nie powiem :-) sama sprawdź chcesz adresa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 rewq---a co mi tam :) pisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ul. Muszelkowego szperacza 30 , kod 61-654 Walisin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ok....czekaj dziś z szampanem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 mam tylko szampon Tataro-Chmielowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ok...wezmę mój shampoon .....apsolut-repairer :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 absolut*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 12, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 12, 2010 wiecie co... wypadałoby powoli zbierać się do domu... :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Cicha...ja też uciekam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 rewq---a czemu taka smutna minka? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 13, 2010 a ja się Ciebie pytam :-) czemu smutna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Bo dziś mam taki jakiś depresyjny dzień :( chyba się nie wyspałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ja zrobiłem :-O bo TY zrobiłaś w ramach solidaryzowania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 rewq---dzięki Towarzyszu :D Miło wiedzieć, że mam "sojusznika" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 13, 2010 proszęki :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Cicha....a gdzie Ty??? :O Pewnie golfik nie odpalil i musiałaś maszerować z buta :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ja mam dzisiaj golfa.. na sobie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 hahaha....ja nie chodzę w golfach bo się duszę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ale masz jazdy Leniwiec :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 rewq---no cóż...jestem oryginalna :P a co oryginalne to....lepsze :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 13, 2010 nie zawsze :-O :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 rewq---ZAWSZE :D Widocznie miałaś doczynienia z podróbkami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 13, 2010 no, co ja poradzę, że miałeś pecha :( Ale spoko....kafeteria nauczy Cię odróżniać oryginały od falsyfikatów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach