Gość mój maryjan Napisano Marzec 18, 2010 muszę, bo się maryjan ukrywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan to duch cafe Napisano Marzec 18, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 no dobra. rozumiem, ze Len leczy kaca po wczorajszym. cholerka zajmuje sie dziecmi. ale zeby sztuciec tak intensywnie pracowal drugi dzien z rzedu?? wesze spisek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 Zdzira...to przestań węszyć...bo jeszcze przyciągniesz jakieś brzydkie zapachy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 nie tykaj gówna bo zacznie smierdziec mowisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0straSiostra 0 Napisano Marzec 18, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 a gdzie jest dziś moja ulubiona tępa strzała? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 no masz przeciez topidło na samej gorze ''chodzcie tu glupki'' czy cos w ten desen:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 18, 2010 To nie mój top Psychiczna opiekunko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 ale to jakaś nędzna podróba zakłada :O Dobrze że prawdziwa wchodzi jako pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 Ostra brzeszczocie, pytanie Widelca brzmialo ''gdzie jest dzis moja ulubiona tepa strzala'' a nie ''czy zalozyla jakis topik'' :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 Widelec, dzisiaj tez tak ciezko pracujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 na razie nie, dopiero zaczynam. Ale pocieszam się tym, ze jutro znów nikogo z szefów nie ma, wiec dziś się pomęczę bo będą chcieli wszystko zrobić przed weekendem a jutro będzie luuuzzzz W ogóle to zajebiście zaczął mi się dzień, mimo iż łeb mi znowu trzaska, to w drodze do pracy kupiłam sobie zajebiste kalosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 Przelotem - Wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 figeil:) kalosze mowisz? ja dzisiaj ide do rossmana, mam zamiar zaopatrzyc sie we wszystko, czego usza zapragnie, a co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 * dusza, dusza oczywiscie ale kolczyki moze tez jakies zakupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 od dzis mowcie mi przedszkolanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 [cześć[ figiel :D Jak będziesz dalej leciała, to uważaj na kominy :D Czy ktoś z Was kazał strzale się co dzień meldować na tym tematełe??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 nie kazal, ale niech sie melduje, moze dowiem sie o sobie czegos jeszcze narazie wiem juz jaki wykonuje zawod i kto jest moim ulubionym wykonawca jak tak dalej pojdzie dowiem sie moze jak mam na nazwisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 18, 2010 ok, ja spadam przedszkolankowac dzieciom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 Przedszkolanko :D Leniwczyku spokojna Twoja rozczochrana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 figlarka...nie rozczochrana...bo ją wydepilowałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarann Napisano Marzec 18, 2010 leniwiec fuuj wydepilowana twoja rozklapiocha musi wyglądać obrzydliwie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 wygląda słodko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarann Napisano Marzec 18, 2010 taaa jak lizak który wpadł pod niesprzątaną kanapę..oblepiony kurzem, włosami i psią sierścią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 Wydepilowałaś ? a czym , zapałkami ? P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 figlarka...ale Ty nie dzisiejsza :D:D:D Od czego są salony kosmetyczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 Co zrobić :( A od czego są kremy do depilacji ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piotrek kraskooo Napisano Marzec 18, 2010 ady one tu maja ciule:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Marzec 18, 2010 tak jak ty oranz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach