Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Jeśli już to z W-wy...ale nie, nie wszyscy jesteśmy z W-wy...na całe szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Niektórzy są z zalanych terenów :( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 chollerka...ale mam nadzieję, że Ciebie to nieszczęście nie dotknęło :( Ja u siebie w domu "przechowuję" kumpelę, bo ją zalało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 chollerka...ale mam nadzieję, że Ciebie to nieszczęście nie dotknęło :( Ja u siebie w domu "przechowuję" kumpelę, bo ją zalało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stetryczały Introwertyk 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 figiel kopę lat gdzie to się poniewieraż:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Pracuję sumiennie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 ktoś tu chciał meila do PZU :) monika52@interia.eu :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 ktoś tu chciał meila do PZU :) monika52@interia.eu :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 :) Jula....śliczne foto ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 ...drugi też się pojawił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Nawet u Leniwca podawales dane ----->leniwiec o co tutaj chodzi??? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4285249&start=10620 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszedzie lazi i szuka....guza Napisano Czerwiec 7, 2010 porabaniec kochasz sie w intrygach, ale pamietaj, ze tez mozesz w taka siec wpasc, czego ci zycze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 wszystkim Kompletnie nie rozumiem o co wam chodzi z tymi intrygami. Ale w moim przypadku to chyba nic nadzwyczajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 ułłłaaa ale tu dzisiaj tłoczno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Jula....tłoczno jak cholera :O Stuknięty...ja nie wiem o co chodzi :) Ja nie w temacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Zdzira....witam po odwyku od kafee :D Co do opalania...to ja po sobotnim wylegiwaniu się teraz wyglądam jak rak :O i śpię na stojąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Porąbaniec nie z tej ziemi^ 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Śpioszek zaprzestałem wojny polsko-polskiej:P więc nieaktualne sa pytania moje.:P:D Niech sie dzieciarnia umysłowa "bawi" tylko beze mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 "ale teraz bede juz czesciej, mam wakacje " Kafe to idealne miejsce na spędzenie wakacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Zdzira...ale ja mówię o swoim odwyku :P Zazdroszczę Ci wakacji :O To nie sprawiedliwe :O Zdzira..ale jak będziesz szła się prażyć na słońcu, to weź ze sobą jakiś olej-nabierzesz ładniejszego koloru :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Sugerujesz, że Zdzira ma brzydki kolor ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Klon...ja tego nie powiedziałam :P Zdzira....to ja kilka dni temu idąc do pracy zobaczyłam laskę wysmarowaną na twarzy i rękach samoopalaczem koloru ciemny brąz...a brzuszek i nogi miała blade jak papier :D:D No nie było gościa, który by się za nią na ulicy nie obejrzał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 I dlatego uważam, że nie należy śmiać się z instrukcji obsługi dołączanych do każdego produktu. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 ...i z informacją zamieszczoną w reklamach..."trzeba zapoznać się z ulotką lub skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.." :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Zdzira...to też sobie wybrałaś dzień :O Zamiast mrozić lód do zimnych,parasolkowych bezalkoholowych ;) napojów-Ty mrozisz pomieszczenie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Zdzira...jaki Ty przykład dajesz dzieciom :O Alkoholizować się na ich urodzinach p.s. Sorki, ale obudził się we mnie moher Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Zdzira....odwyk od kafee jak widać zrobił swoje Ja wg.opowieści wybrałam najpierw kieliszek :O:O Co do Twojej stopki...widzę, że zamieściłaś foto, które wisi na mojej tablicy w pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Zdzira...to prawda :O Mnie też brakuje kilku nicków Chollerka pracuje nad powiększeniem rodziny :) Juli odcięli łącza internetowe w pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 A ja zaraz uciekam na procentowy trunek :P Uwielbiam ten późniejszy stan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Leniwcu błagam... tylko nie nad POWIĘKSZENIEM rodziny :D :D :D Pić tak od 14... ;) Leniwcu rozpijasz sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach