Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zdzira...coś dla Ciebie :D mam nadzieję że skumasz skumasz ;) :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4492844 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nic to aniol z alternatywy Napisano Czerwiec 9, 2010 nieobecna chyba kpisz mnie w oczeta Ty Lenifcu nieznosny moglabys sie przywitac jakos tak sympatyczniej niz tylko cieplo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 nie wiedziałam, żeś Ty obecna :P ale proszę, to dla Ciebie Pasi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 tęskniliście? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nic to aniol z alternatywy Napisano Czerwiec 9, 2010 turlam sie tu i owdzie :P obecnosci nigdzie nie podpisuje zobaczylam CIĘ :D to wdepnelam sie przywitac z uroczym okupantem drzew milego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 widelec..jeszcze pytasz? Pomarańczowa...milo mi, że wdepnęłaś :D A co tam u Ciebie? Jak samopoczucie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Oręncz to moja kafe-znajoma, pojawiająca się incognito :D Zdzira... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 nie lubie jak macie znajomych incognito :O Ja też tęskniłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 widelec....a Ciebie nie zalało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 a czemu miało zalać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość incognito znow slow Napisano Czerwiec 9, 2010 ktore bede musiala przyswoic:P Leniwiec jeszcze tu jestem i czytam, a tera mnie pozdrow samopoczucie bywalo lepsze a u Ciebie ? nie pytam o stan tego co masz pod kopulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 jak to czemu? byłaś nad wodą? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość incognito znow slow Napisano Czerwiec 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 w sumie... weekend w Krakowie, ale nie zalalo, teraz mieszkam na Pradze nad Wisłą, ale tyż nie zalało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 zdzirson- od dwóch dni nie wypiłam ani kropli alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Cytrus....POZDRAWIAM CIĘ może być? :D Masz namyśli to coś, co mam w klatce piersiowej? :O Z tym kiepsko Wątroba mi ostatnio szwankuje :O Widelec...Praga to okolice bardzo mi znajome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 czy możesz rozwinąć swą myśl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zdzira...aż biję się zapytać dlaczego? :O Widelec....po prostu często tam bywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty Lniewiec to jakas rozbiegan Napisano Czerwiec 9, 2010 a jestes to katowice to praga, a londyn? a tak serio to jak wyglada sytuacja w wawie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zdzira....ja już Cię zapraszałam do Stolicy...kiedy tylko zechcesz :D Cytrusie w Warszawie jest OK. Co do Londynu....to mnie nie zachęca do jego odwiedzenia :D Wolę Szkocję....i Szkotów...a właściwie ich spódniczki....w planach na ten rok mam ich ponowne ujrzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 ja mam w planach w tym roku Czarnogórę (jak wszystko się uda) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zdzira....może trafisz w tym roku na chociaż jeden dzień słońca :P A tak na serio, cieszę się, że zdecydowałaś się na przyszłoroczny wyjazd ze mną i moimi znajomymi na Teneryfę Wierzę, że będzie zajebiście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wlasnie a mnie nie zapraszasz Napisano Czerwiec 9, 2010 szkocja? wyczuwam podtekst nie tylko szkockiej kratki:P druga do czarnogory:P to JUgoslawia? mnie pozostaje w takim razie zostac w PL, trzeba dac rodakom tez zarobic i umowie sie z brzydulcia na piffo bawcie sie, mnie zycie wola i na ten upal kaze wyjsc jak tu opuscic ten chlodej murow niech wrescie sie ochlodzi pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 Czarnogóra dopiero we wrześniu, morze nasze w sierpniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 no właśnie się zastanawialam, czemutaka zdechnięta jestem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 uświadomicie mnie kim jest Aster i Freli coś tam i reszta? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 czemu mnie nie wołałyście jak tu takie jajsony były Zdzirson ja ci musze mój kom dać, to będziemy w kontakcie direct :) To anioł z rogami to stary de? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 de ty jesteś popierdolony, tego sie inaczej nazwać nie da. Do tej pory nie miałam czelności tego powiedziec z szacunku dla ciebie. Ale teraz to już zachowujesz się jak gówniarz. Zamiast iść z dziećmi/wnukami (czy kogo tam masz) na spacer to szpiegusa na forum zapuszczacz, wstyd :O Zdzirson czyli mojego koma nie chcesz aster ja też poproszę na maila info o pomocy : fioletowy.widelec@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Jestem z powrotem Aster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 aster jest z Bytomia Całkiem rozumię Śpioszek skad aster miała dane ,tyś im powiedziała. yyy...ale ja nie rozumiem...wcale :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach