Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zdzira...mogą i kanałem wentylacyjnym również :P Zdzira...ja też chcę nr Twojego telefonu Nie chcę być pominięta ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 już sprawdzam zdzirson. Do nas jeszcze nie doszła burza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Widelec...do mnie już się zbliża :O Robi się ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 kurwa a ja muszę wyjść z pracy i iść do jakiegoś urzędu, na pewno wtedy będzie padać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 A ja za 30 minut idę do domu , tzn.wychodzę z pracy :P a już zaczyna padać :O Zdzira...a nie mogłaś za jednym zamachem uszyć dla siebie kreacji? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zdzira....przyjemne te wibracje, prawda? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 9, 2010 tak, czekam na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Widelec @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zdzira...tylko pamiętaj o mocny make-upie :D może też się pojawię wieczorkiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Śpieszę donieść, że w związku z upałami ja dziś pracuję tylko do 13:00 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 :D u nos nikt o tem nie pomesloł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewqś Napisano Czerwiec 10, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 wow...jakie to romantyczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 09:03 [zgłoś do usunięcia] rewqś no słodziaczku mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewqśś Napisano Czerwiec 10, 2010 też cię kocham możesz blokować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 09:07 [zgłoś do usunięcia] rewqśś też cię kocham możesz blokować :D :D kij ci w oko sama se blokuj :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 psychiczna FAN kazał przekazać że cię loffka gratuluje premii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewqśś Napisano Czerwiec 10, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 jak już grozisz telefonem to ja się odzywam dopiero wstałam, a o 10 musze wyjsc z domu. wyobraz sobie jak wygladam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 ja już się melduję :D Zmieniałam klawiaturę, bo kumpela w pokoju żaliła się, że moja za głośno stuka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 zdzira ja też nie mogłem wstać dzisiaj :D mamy więc coś wspólnego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 zdzirson leń mnie uświadomiła o twoim odkryciu. Ty szerloku Bonki są zle. Tak samo jest źle jak boli zomp albo jak śpiewa ksionc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 :D nie masz krzty romantyzmu zdzira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Zdzira....tylko niech Cię ręka Boska broni szpiegować mnie :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 rewq zaprzyjaźniłeś się z pomarańczkami ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 no coś ty łyżka ! szydere sobie czasem porobie i to tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 09:56 [zgłoś do usunięcia] kldhglha Przypominasz mi gościa, który udzielał się na innym forum. Bardzo podobny sposób wypowiedzi i ten sam wiek. Ciekawe... :D :D :D ależ masz hobby !!!! A ja myśle :D sobie zajmij się soba bo gówno o mnie wiesz ( przepraszam za dosadność ) bo ja nie łażę za innymi po topikach żeby im głoopie teksty pisac a TY niestety tak i nie obchodzi mnie twoja osoba więc może zejdź ze mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 09:46 [zgłoś do usunięcia] kldhglha rewq dziadku bierzesz się za małolaty? Skoro tak piszesz do 30-stolatka to musisz miec jakieś 17 latek a więc baaardzo głoopiutka jeszcze jesteś :D Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Urzekła mnie ta historia :D http://demotywatory.pl/261828/Zla-pogoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 hahahahha....szukam takiego macho? :D http://demotywatory.pl/1377640/Prawdziwy-macho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach