Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Ja w sobotę wybieram się nad wodę....a wieczorkiem idę na Dysco :D A Ty Zdzira....gdzie się będziesz szlajać? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Zdzira....to super, że będzie tak Ciepło :) Wypad nad wodę będzie rewelacyjny :) Może się skuszę i popływam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 a ja jadę do teściowej bo płacze że synio dawno w domu nie był :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Zdzira...mogę Ci pożyczyć ogrodowy basen mojego siostrzeńca-dodam że czteroletniego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 ja pierdole rodzinne weekendy w nie swojej rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 ja moją widziałam ostatni raz na wielkanoc, ale od kiedy sie przeprowadziliśmy i mamy stacjonarny tel. to i tak zdalnie mam jej obecność na codzień :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 no tak, 200 km robi swoje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 moja tyz stęka :O ale ona za to jak dzwoni i ja odbieram tel. to mówi "A synio to nie ma zamiaru do mamusi przyjechać"? To ja odpowiadam "Mamy zamiar, w ten weekend może". A co mnie będzie pomijać :D Leniwiec kiedy idziemy na piwejro jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 ta, możemy, tylko leniwiec nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 niach niach niach śliczniutki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 zdzirson gdzie jest leniwiec? :O Zaraz ci maila wysle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Len roztapia się w biurze :O Przychodzę dziś do pracy, a tu ktoś zasłonki z mojego gabinetu ukradł i teraz słońce wali mi w plery :O Myślicie, że oklejenie okna gazetami to dobry pomysł? Widelec, wcale się nie wymiguję od spotkania :P Co powiesz na przyszły tydzień? Może wtorek? :) Zdzira....lepiej bliżej Biedronki :) Ciekawsze widoki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 ok....skoro pozostałam sama na Placu boju...to spadam na miasto...tzn...wychodzę już do domku :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 jeszcze ja zostałam i kwitnę w pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 zdzireczka a majtaski ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 pseplasam wybacys ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 :-( :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 ja jestem nowoczesny meszczysna wyemancypowany i wolno mnei płakac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 zdzira, na pewno chcesz wiedziec? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 goli se klate i okolice odpowiedzialne za przedłuzenie gatunku :D :D :D ponadto może z Tobą obejrzeć Modę na Sukces i popłakać gdy Bruk albo Ridż umrom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 nie, nie zniesę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 zdzirkem zatakao :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 rewq zaraz przegniesz pauke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 już przeGŁEM :D chyPa :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 10, 2010 samą mnie zostawiacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Zdzira...pozazdrościłam Ci tych zakupów i też wczoraj poszłam :) tylko, zapomniałam, że ja nie dostałam wypłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 10.06.2010] 11:02 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec Leniwiec kiedy idziemy na piwo jakieś? 10.06.2010] 12:37 [zgłoś do usunięcia] Śpiący Leniwiec Widelec, wcale się nie wymiguję od spotkania Co powiesz na przyszły tydzień? Może wtorek? Widelec.....ja już nie ponowię propozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach