Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 figlarka??????? O matko, chyba mam omamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 07:10 [zgłoś do usunięcia] fdklhghahgl rewq poklykamy? NIE :D zdaje się że jestes pedaukiem :D a myślałem żeś sexi blondi lasken :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Leniwczyku a co piłaś ? po czym one mają być ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 figlarka...raczej co brałam :P A brałam kąpiele słoneczne w nadmiarze....i teraz zmieniam skórę jak kameleon :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 rewq.....nie zlituj się i nie nakreślaj takich obrazów przy porannej kawie :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Taaa brałaś - witaminkę C :p A dlaczego bierzesz tak okrutne dla swej skóry kąpiele ? :D Nie lepiej błotne albo jakieś inne kisiele :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 figlarka....ale skąd ja Ci mam wziąć błoto? :O Bo nie sądzę, żebyś miała na myśli wiślane błoto:O Nawet Ty aż tak źle mi nie życzysz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Nie no ! myślałam raczej o jakimś kurorcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 przepraszam Leniwiec po prostu z g....m rozmawiam jak z g....m :D jeszcze raz Leniwiec Przepraszam :D poczekam na Zdzirkę ps. smacznej kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 figlarka....może być i kurort...ale Ty sponsorujesz :P rewq...ok...czekaj na Zdzirkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 To już wolę sama Cię tym błotkiem obłożyć :p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 No i obowiązki służbowe czas zacząć wypełniać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Poczekam Leniwiec zatem , jak widzisz trollik się produkuje najwyraźniej z rana nic lepszego mu nie przyszło do łepka :D :D :D do potem ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 figlarka...tego zaszczytu mogą dostąpić najlepsi :P A jaką ja mogę mieć pewność, że do błotka nie dodasz jakiejś substancji farbującej??? :O Miłej harówy figlarka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Leniwiec a ty nie harujesz dziś ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 zdzira ja wcale kawy nie pije w ciągu roku może z 10 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 to dużo "chlejesz " tej kawy :-( ja nawet herbate ograniczam wole wodę pić mineralną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 to nie jest do mnie pytanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 zdzirka co taka niemrawa jesteś :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 zależy w jakim kościele, teoretycznie tak powinno być a w praktyce zależy od ilości księży na Parafii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Wracają dawne czasy :O Ostra...paszoł stąd :O rewq---ja właśnie powiesiłam w biurze firanki :) a teraz mam przynajmniej godzinę odpoczynku :P Zdzira :D dla ciebie nie ważne co, byle miało odpowiednią ilość % :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 leniwiec jestem za :) piffem ofkors. Zdzirson :D Cześć szerloku rewq zboczuszku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 bo niektórzy musieli przyjść do pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 co to znaczy "coś"? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 tak to jest jak się weekend rozpoczyna w piątek w południe, a nie wieczorem, jak reszta społeczeństwa, nie ma tak dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 a to przepraszam w takim razie pełna pralka z wodą i ciuchami będzie stała do wieczora :D Nie martw się. facet jakoś to załatwi, tylko sama tak łap nie pchaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 ja o CZECIEJ ide do domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 z braku laku dobry... prund Boże, a ja do 19 tu kwitnę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 zdzira skoro nie masz do tego przekonania to się nie zmuszaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 ale jakto musisz, bez sensu. nie powinno się ludzi zmuszac :/ Ale spoko, ja przed ślubem podobno będe musiała iść na jakąś mega spowiedź, i to dwa razy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach