fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 zdzirson mam osobiste pytanie. Skoro będziesz uczestniczyc w unieważnieniu małżeństwa kościelnego, to jakie są tego przyczyny (o ile oczywiście możesz powiedzieć)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 tak, właśnie taki mam plan. zaraz po ślubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 czyli tak jak myślałam. To zyczę powodzenia przy spowiedzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 jak dla mnie nie ma MUSZE nie możesz być swiadkiem ateistą ? cóz za dyskryminacja :-O nie dałbym się zmusić do takiej szopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 "nie możesz być swiadkiem ateistą ? cóz za dyskryminacja" Ateuszom nie można ufać. Wciąż tylko kręcą i kopią pod kimś dołki. Niby na co mieliby przysiąc, że mówia prawdę ? Wiem coś o tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 11, 2010 "Ateuszom nie można ufać. Wciąż tylko kręcą i kopią pod kimś dołki" Gówno prawda. Połowa "wierzących" robi to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 Połowa to nie tak dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 No i wierzących przynajmniej ta druga połowa jest OK. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 no to zdzira pogratulowac inwencji ale ... masz gszeh :D bo skłamłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 weekenduje :D co nie oznacza że nie mogę zamienic słowa ze zdzirą :D ps. będziesz się tłumaczyła w swoim czasie z tego świętokradztwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 heloł ewrybady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 zdzira -->> przed św. Piotrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 :-( nie mów tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 mam nowego frienda Guliwerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 zara:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 zdzira uważam ze NIE :-) jeżeli istnieje oczywiście ... to nic do niego nie mam prędzej do jego szefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 a tak ogólnie to co słychać ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/619b6bbf44dd30cf.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 sory nie działa :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/619b6bbf44dd30cf.html to jest właśnie Guliwerek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 mój czinczilek osobisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 od godziny próbuje wrzucić na youtube filmik z czinczilem i z hundem, ale nie chce się wgrać może innym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 ale ja tu wbrew pozorom często jestem, ale zawsze nikogo nie ma :( co do weekendu, to mam jutro trzy egzaminy do tego w taką pogodę muszę siedzieć jutro w szkole od 8 do 20.30 ale Tobie oczywiście życzę udanego weekendu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Mam jeszcze dzisiaj dużo pracy, to pomyślalem, że zajrzę i podbiję topa na jutro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Klon...wielkie dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Uwaga ! Wchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 A teraz wychodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 14, 2010 ladaco jesteś nienormalny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Ladaco jest normalny to my wszyscy jesteśmy nienormalni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Niepokojąca teza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 14, 2010 w sumie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach