Gość dziewczyny uważajcie na Napisano Czerwiec 15, 2010 ta kurwę Frele:O Bo wam top rozwali jak innym. Najlepiej ignorujcie to zdzirsko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 tu nikt nikogo nie będzie do niczego przekonywał- macie swoje palce. piszcie i przekonujcie (chociaż skutki moga być rózne) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Ten top jest - jak nas uczy historia - samoodtwarzalny :) Zresztą, prawdę mówiąc całe to kafe nie jest w żaden sposób połączone ani z naszym układem krwionośnym ani z żadnymi ważnymi organami. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 o właśnie zdzirson, własnie podejrzewałam, że taka będzie twoja reakcja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 tzn czytałam do czasu tematełe że ona niby zrzyna tożsamość laski z Poznania, ale nie wiem jak sie skończyło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 dzięki, ja zostaję do wieczoram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Heloł, heloł moje kochane mróweczki :D Zdzirka...tylko nie wyżywaj się na dzieciaczkach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 cześć leniu Czy ty widzisz, co się u ciebie na tematełe dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 "tylko nie wyżywaj się na dzieciaczkach" Dlaczego ? Niech się dziatki hartują :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 ano widzę :) Topique się rozkręca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Klon...hartować to się można w przeręblu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 spoko, jak dzieci przejdą zdzirę za młodu, to na starość nie będzie chu**a we wsi na nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 spoko, jak dzieci przejdą zdzirę za młodu, to na starość nie będzie chu**a we wsi na nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Widelec....a jak to Zdzira nie podoła z tymi dzieciakami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Padnie na polu chwały, a my będziemy ją czule wspominać. Jako usosobienie Matki Polki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erudytka. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Nie byłabym w stanie z dziecmi pracować, ostatnio miałam do czynienia z 50 dwunastolatkami, oby nigdy więcej bo się wykończę nerwowo i psychicznie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Lewniecu tylko wieczorem mam chwile spokoju ;) A ja się pytam, czy Was pojebało, zeby tyle stron w jeden dzień natrzaskac ?:) Leniwcu jak masz ochotę to wrzucę CI na maila link do zdjeć z niedzielnej imprezy :D :D :D Tylko wiesz... do Twojego info ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 :) Ale to się szybko czyta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 chollerka a ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Bzdurcia, a co masz na sobie ? Poza zmarszczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Właściwie to w tej chwili nie mam ochoty na seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Sama jesteś trans, kurwiszczu :) Wyphierdzielaj z proghramu, ino w podskokach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Chyba Ci się brak seksu na uszy rzucił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 a nie możecie dyskutować gdzieś indziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Widelec - nie ja zaczęłam, niech się pomarańcz ode mnie odstosunkuje a nie śledzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Co za miazga ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 no tak, teraz będzie przepychanie kto zaczął :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Widelec, lepiej chodźmy, bo będzie na nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 "ekipianki" :D:D:D spadam stąd, bo faktycznie znów będzie na nas :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach