note avec profonde 0 Napisano Październik 26, 2011 Leniwiec... ja mam faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 Widelec...znów idziesz się szlajać po knajpach...a nas nie zabierasz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 France...i co z tego? mi on nie przeszkadza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 chodź z nami, zdążysz jeszcze dojechać z tego wysranowa :P:P Ej, ja nie mam pamięci do twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 no dobra, to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 znów piszę że beczy, a leniwiec powie, że krowa na miedzy. Beksa miała być ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 ja też moge? [tylko ja mam jakieś 3 godziny drogi pośpiesznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 widelec.... zamilcz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 to teraz wszystko jasne :D Z was całej bandy to rozpoznałabym w nocy o pólnocy tylko moją koleżankę najlepsiejszą leniwca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula...impreza się akurat rozkręci...i widelec przestanie już BECZEĆ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 widelec...a coś Ty taka przymilna? :) kasy potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 Leniwiec, zdążysz dojechać na 20 na Femine? :D To się nachlejemy, nawet ci BlueLagoon postawie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 za 3 godziny to ja mam zamiar imprezę skończyć, bo jutro do arbajtu trzeba iść :D Chociaż wybieram się ze znajomymi, z którymi ostatnio skończyłam na krawężniku z Bułgarami (nie pytajcie) :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 patrzcie jakie kurde koleżaneczki milutkie, jak dwie papużki psia mać :P idę po martini i nachlam się sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 no to dojedź do centrum świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula...ja mogę do Ciebie dołączyć :( Bo widelec wie, ze do 20 to ja za ho*re nie dojadę dlatego mi teraz mówi o tej bibce :( a ja tak chciałabym...na krawężniku posiedzieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 widelec, ale stadion X-lecia chwilowo nie czynny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 Na krawężnik możemy się kiedyś umówić jak chcesz :D:D:D Ale będziesz wtedy musiała pić wódkę i wiśniówkę równo ze mną :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 ej, to w centrum miasta było :D przy samiuśkiej palemce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 to palma jeszcze nie uschła? ;) widelec...to ja już na starcie poniosłam klęskę :( Ciebie nie przebiję...za cholerę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 a czy w tym centrum świata gra się w pijanego chińczyka ? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula...nie...przynajmniej nie w moim centrum :) ale możesz nasz nauczyć :) widelec...cofnę się do twojej wcześniejszej wypowiedzi: CO TO ZA BUŁAGARZY? mam nadzieję, ze to nie Ci z pod Carrefoura na Pradze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 oj przepijesz, ja mam ostatnio obniżony próg przyzwajalności alko :( Julk, możem zagrać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 (a teraz wszyscy szukają co to pijany chińczyk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 no to widelec nie pograsz :D radzę zaopatrzyć się w miskę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 pogram, najwyżej sie porzygam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 widelec czy rzyganie sprawia Ci radość ? :D bo ja bym się tak nie cieszyła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 o matko....ja już wiem o co kaman...i ja się nie piszę :( ja amatorka w porównaniu z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula...może widelec w ten sposób dba o figurę...w końcu z niej taka chudzina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 teraz już wiesz skąd podpis piją wszyscy oprócz ciebie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach