fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 leniwiec, dawno mnie nie widziałaś +10 do wagi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 poka fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula...dokładnie tak :) widzisz, w jakim ja towarzystwie się obracam? ;) widelec...jakoś tego na fotkach nie widzę...nie kłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 co ty, umarłabym ze wstydu, już i tak unikam ludzi :D Małżeństwo służy Słuchajta, idę. Może się nie zachleję. bajo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 26, 2011 leniwiec, na jakich kurde fotkach, ze ślubu? ja wtedy byłam w szczytowej formie :D IDE !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 mówią że jak baba chłopa złapie to tyje na potęgę, już wiadomo dlaczego Leniwiec taka chuda ciągle ale nie przejmuj się, ja przytyłam 20 kg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 hahaha...to dałyście mi powód, żeby pozostała przy stanie singielskim :) widelec...tylko doczłapuj sie potem do domu...bo jutro chcę Cię TU widzieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 no dobra, 15 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 Ty się Leniwiec tak nie ciesz, przyjdzie kryska na matyska :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 moją kryskę wygumkowałam...tak więc nic z tego :P 15...ciągle jakos dużo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 nie mam samozaparcia żeby się odchudzić a tyle ciuchów leży w szafie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 nie o to mi chodziło jakoś nie widzę tych Twoich dodatkowych kilogramów na fotkach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 bo nie widziałaś poprzednich :P ale teraz Ci nie pokarzę bo wszystko mam na stacjonarnym, a teraz Misio rżnie w fife Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula...ja Cię już jakiś czas znam...i poprzednie widziałam...mam nawet je w poczcie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 dobra, misio idzie na dwór, lece na kompa i zaraz coś wykombinuję, tak z przed 5 lat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 ok...dawaj :) ale na FB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 lepiej przez skype :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 ok...idę się zalogować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 Leniwiec jesteś tu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 a na skype? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 dobra, masz tutaj ale zaraz kasuję :P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18a8ab05ec4ef498.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 o matko...ale drobinka z Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyglądasz jak mały potworek Napisano Październik 26, 2011 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 dziękuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 hahah...Orange ma kompleksy :D jula...czuję się...inwigilowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 ojj tam ojj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyglądasz jak mały potworek Napisano Październik 26, 2011 nie mam kompleksów, mam normalne czoło, grzywkę i odstającą od reszty wklęsłości twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć nadrzewny Napisano Październik 26, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć nadrzewny Napisano Październik 26, 2011 liście lecą z drzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach