Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 czyli wnioskuję, że gdziekolwiek się nie położysz, to wszędzie Ci będzie wygodnie, zgadza się? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 To znaczy dokładnie to , że jeżeli mam spać niewygodnie to w ogóle nie bedę kładła się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 czyli zapałeczki w oczka i do przodu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Leniwczyku ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem śpiochem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 fakt....ja dziś ledwo na ślepki patrzę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 17, 2009 cześć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 widelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 17, 2009 och cóż za radość na mój widok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 17, 2009 Leniwcu jestem porannym ptaszkiem :P :P ;) ;) ;) o której godzinie ma Ciebie zbudzić dotyk gorących moich ust :P ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 17, 2009 hmmmm widzę że tu się trochę pozmieniało Leniwcze, to już nie kochasz Ladaco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 widelec...stęskniłam się za Tobą ;) i dlatego takie gorące powitanie :D Złoty...Ty możesz o każdej godzinie mnie budzić i będzie ;) widelec...a ladaco dalej kofam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Julianie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 17, 2009 No ja za Pomarańczowym S. też ciągle szaleję, ale chyba bezskutecznie Cześć Figlarko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 widelec....PS teraz skumał się z jakąś faierą...39 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 17, 2009 no weź mnie nie rań :( I co ja mam robić w takiej sytuacji :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamantaFox 0 Napisano Listopad 17, 2009 powitać towarzystwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 widelec....rusz główką :D sądzę że wiesz....o ile już się nie postarałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 Fox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Leniwcze aleś Ty życzliwa :o nie stresuj Juliana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 17, 2009 no przecież nie będe rywalizować z jakąś starą lampucerą :O to uwłacza mojej godności Chyba dam na wstrzymanie :) Samanta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Samanta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 widelec...tam jeste wiele innych ciekawych osób :D może warto sprawdzić :D sądzę, że przy Twojej urodzie und intelekcie mają marne szanse :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 figlarka...stresowanie widelca pozostawiam Tobie :D Ty jesteś w tym rewelacyjna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 17, 2009 to mnie zasmucilas wiesz :( Idę sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 17, 2009 Foxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Leniwcze o co Ty mnie posądzasz i widzisz co narobiłaś ? :o Julianie wróć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 widelec...gdzie idziesz zaczekaj..............:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 17, 2009 Figlarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Złoty :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamantaFox 0 Napisano Listopad 17, 2009 Leniwiec ale ona chce swój intelekt spozytkować własnie w tym celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach